Petícia za schválenie registrovaných partnerstiev

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Petícia za schválenie registrovaných partnerstiev.

Katarina

#101 Re: Učebnice pre škôlkarov

2015-04-27 06:45

#76: Peter - Učebnice pre škôlkarov 

 A nas ucili citat az na zakladnej. Kedy sa teda deti ucia citat dnes? Ako si budu citat ucebnicu, ked nevedia citat??? Ano, su aj vynimky. Tiez som to vedela pred zakladkou. Ale predpokladam, ze sa to stale uci az na skole, takze to bude asi ucebnica pre skoly, nie skolky.

Katarina

#102 Re: Odpoveď pre nezodpovednú matku.

2015-04-27 07:00

#82: psychologička - Odpoveď pre nezodpovednú matku. Nechcite mi povedať, že vy svojim deťom v predškolskom veku vysvetľujete funkciu pohlavných orgánov, čo patrí najskôr do obdobia po dovŕšení 10-teho roku života. Musím konštatovať, že ste zvrhlá osoba a vaše detí skôr či neskôr na to doplatia. Ináč k homosexuálnym partnerstvám nemám pripomienky, nech si žijú svoj život, ale zásadne nesúhlasím s adopciou detí. Pýtam sa, kde sú práva adoptovaných detí, ktoré majú právo žiť normálny život s mamou a otcom, hoci nie s vlastnými rodičmi ? Ako sa takéto deti budú cítiť v kolektíve svojích rovesníkov ? Čo z tých detí vyrastie ? Ak sa homosexuáli potrebujú zabaviť, nech si kúpia psa alebo mačku.

 Ako sa tie deti budu citit v kolektive rovesnikov? Podla toho, aki budu ti rovesnici. Ak sa im budu posmievat, tak jasne, ze zle. Ak to ti rovesnici nebudu riesit, budu sa citit normalne. Lenze kolko rodicov hovori so svojimi detmi o takychto temach a vychovava ich tak, aby sa neposmievali?

Co z tych deti vyrastie? To iste, co vyrastlo doteraz z kazdeho dietata, co sa kedy narodilo. Dospely clovek.

"Ak sa homosexuáli potrebujú zabaviť, nech si kúpia psa alebo mačku." - Vy si myslite, ze rodicovstvo je druh zabavy? Ze ked nemam co robit, zadovazim si dieta? 

A este jedna vec. Vysvetlovat funkciu pohlavnych organov po 10. roku je uz tak trochu neskoro. Cely proces od sexu po porod som chapala este predtym, ako som sla na zakladnu. Su snad inteligencia a vedomosti zvrhlostou?

APA

#103

2015-05-03 18:09

Je homosexualita choroba? Vráťme sa trochu dozadu k vylúčeniu homosexuality zo zoznamu psychických chorôb. Prvýkrát sa to stalo na pôde Americkej psychiatrickej asociácie v r. 1973. Málokto však vie, čo tomu predchádzalo a za akých okolností k tomu došlo.

Pred rokom 1973 sa homosexualita zaraďovala ako psychická porucha do sekcie 302 Diagnostického a štatistického manuálu duševných porúch, ktorý je referenčnou príručkou používanou psychiatrami v USA (skratka DSM). V sekcii 302 - Sexuálne úchylky, bola homosexualita uvedená na prvom mieste. Sekcia 302 hovorila, že homosexuálne osoby tvoria kategóriu jednotlivcov, ktorých sex. záujem je v prvom rade orientovaný na objekty odlišné od osôb iného pohlavia, na sexuálne vzťahy .., ktoré sa uskutočňujú za zvláštnych okolností. Aj keď mnohí vnímajú svoje praktiky za poľutovaniahodné, nie sú ešte schopní nahradiť ich normálnym sexuálnym správaním.

Dr. Ronald Bayer vo svojej knihe Homosexuality and American Psychiatry: The politics of Diagnosis píše, že prvý útok homosexuálnych aktivistov na Americkú psychiatrickú asociáciu (APA) sa stal v roku 1970 počas konferencie APA v San Franciscu. Gay aktivisti sa rozhodli narušiť konferenciu prerušovaním rečníkov, prekrikovaním a vysmievaním psychiatrov, ktorí vnímali homosexualitu ako psychickú poruchu.

V roku 1971 Frank Kameny, homosexuálny aktivista pracujúci pre Gay Liberation Front, počas konferencie APA vytrhol mikrofón a kričal: "Psychiatria je vtelený nepriateľ. Psychiatria vedie nemilosrdnú vyhladzovaciu vojnu proti nám. Môžete toto zobrať ako vyhlásenie vojny proti vám." Homosexuáli si urobili napodobeniny APA poverovacích listín a získali prístup do výstavného priestoru konferencie. Zastrašovali každého, kto tvrdil, že homosexuáli potrebujú liečbu. Kameny si našiel spojenca v APA v osobe Kenta Robinsona, ktorý pomohol aktivistom prezentovať svoju požiadavku na vylúčenie homosexuality z DSM.

Na konferencii APA v r. 1972 mali homosexuáli povolený stánok s názvom "Gay, hrdý a zdravý". Kamenymu dovolili byť účastným panelovej diskusie psychiatrov o homosexualite.

Snaha vylúčiť homosexualitu z DSM bola výsledkom politickej moci, hrozieb, vydierania a nie vedeckých výsledkov. Pred konferenciou APA v r. 1973 pred ďalším kongresom niektorí psychiatri pod vedením Dr. Irvinga Biebera a Charlesa Socaridesa sa pokúsili zorganizovať opozíciu ku snahám homo aktivistov.

Po veľkom politickom tlaku sa 8 členovia jedného výboru APA stretli za zatvorenými dverami, aby diskutovali o žiadosti Kamenyho. Podľa svedectva Dr. Jeffreho Satinovera (uvádza to vo svojej knihe Homosexuality and the Politics of Truth) oponentom bolo daných iba 15 minút na argumentáciu. Nakoniec výbor väčšinou hlasov rozhodol, aby o Kamenyho žiadosti hlasovalo 10 000 členov APA. Celé hlasovanie prebiehalo podivuhodným spôsobom. National Gay Task Force si obstaralo zoznam adries členov APA a každému z nich zaslalo list, ktorý ich vyzýval hlasovať za vymazanie homosexuality zo zoznamu mentálnych porúch. Žiadny člen APA nebol informovaný, že poštové zásielky boli financované zo strany homosexuálnych aktivistov. Na základe následného hlasovania bola homosexualita vymazaná zo sekcie 302 DSM-II. APA tak dala pod vplyvom zastrašovania politickú odpoveď na to, čo si vyžadovalo vedeckú odpoveď. Vedecké štúdie boli ignorované. Ide o precedens, ktorý sa vo vedeckom výskume nikdy predtým nestal.

Podľa Josepha Bergera, významného člena APA, sledovaným cieľom nebolo dospieť k definitívnemu vedeckému rozhodnutiu o homosexualite, ale vytvoriť priaznivú klímu na zmenšenie intolerancie voči homosexuálom. Keďže členom APA bolo podsúvané, že ide o vytvorenie klímy, ich hlasovanie bolo zneužité a neprávom interpretované ako vedecká výpoveď. Následkom však bolo aj to, že sa dokonca začala zakazovať akákoľvek diskusia o tejto téme.

Dr. Socarides píše: "Homosexuáli sa spojili .., aby vyhlásili homosexualitu za normálnosť a útočili na každú opozíciu proti tomuto chápaniu. Rozhodnutie APA poslúžilo ako trójsky kôň, ktorý otvoril dvere k rozsiahlym psychologickým a sociálnym zmenám v sexuálnym zvykoch a mravoch. Rozhodnutie sa využilo, aby homosexualitu normalizovalo a udelilo jej status, o ktorý sa oplatí snažiť. Pre mnohých amerických psychiatrov zostáva tento čin mrazivou pripomienkou, že ak sa za vedecké princípy nebojuje, môžu byť porazené. "

Rozhodnutie APA spôsobilo, že počas viac ako 30 rokov sa lekárom zabránilo správne a riadne diagnostikovať homosexualitu ako úchylné správanie a z tohto dôvodu nemohli pre tieto osoby odporučiť liečbu.

V Amerike sa tak nastavila výhybka, ktorej dôsledky boli ďalekosiahle. Politický nátlak pokračoval. V r. 1990 aj Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) vyškrtla homosexualitu zo zoznamu duševných porúch. Homosexuál sa tak má považovať za normálneho a zdravého človeka.

 


Hosť

#104 Re:

2015-05-05 10:34

#103: APA -  

 Vďaka za príspevok!

Dúfam , že si to  všimnú aj tí čo o tom u nás rozhodujú!

Je veľmi zlé , keď spoločnosť nechá chorých napospas svojej chorobe a nepomáha im!

Katarina

#105 Re:

2015-05-13 19:59

#103: APA - 

To, co pisete, je preklad clanku z webu traditionalvalues.org. To mi vobec neznie ako doveryhodna a hlavne nestranna stranka. Dobre, skusim si to aj tak precitat.

O Frankovi Kamenom je tam len to, ze krical do mikrofonu. To je vsetko cim je vyznamny??? Viete, cim si musel prejst kvoli nenavisti ludi ako ste vy? Zatkli ho v San Francisku - 3rocna podmienka. Vyhodili ho z univerzity. Potom z armady. A zakazali mu dalsiu pracu pre vladu. To iba preto, ze bol homosexual.

Tiez sa tam pise, ze vedecky vyskum bol uplne ignorovany. To je ciste klamstvo, az sa hory zelenaju. Lenze tema homosexuality si nesie so sebou stigmu z minulosti, ked boli ludia odsudzovani aj na smrt! V 20. storoci vacsinou uz do vazenia. Dr. Socarides mal velku inspiraciu vo Freudovi. Veril tiez, ze homosexualita je choroba a da sa liecit. Ano, len veril. Bol to jednoducho len jeho nazor, ktory nemal nijako vedecky dokazany.

Clanok uplne ignoruje fakt, ze viacero v tom case respektovanych psychologov (R. Green, J. Marmor, J. Spiegel) skumalo moznost, ze s homosexualitou je to inak, ako si vtedy myslela vacsina. Ale to viete, zvyk je zelezna kosela. Skoro kazda nova myslienka je zo zaciaktu odmietana, lebo odmietnut nove poznatky a zostat pri starych zvykoch je take jednoduche a pohodlne.

Na zamyslenie: Ked si ani dnes nie je veda ista tym, ako sa clovek vlastne k homosexualite dopracuje, myslite, ze to niekto vedel vtedy?

APA

#106

2015-05-13 21:49

Nemám to z tej stránky. 

Keď už nič iné, spôsob, akým získali vyškrtnutie homosexuality z DSM bol podvodný. 

Necítim v srdci nenávisť. Bohužiaľ automatické obvinenie každého, kto sa odváži povedať pravdu o homosexualite, z nenávisti, je propaganda tých radikálnych homoaktivistov, ktorí vyhlásili otvorenú vojnu psychiatrom.  

Ľudia s homosexuálnou orientáciou sú citovo hlboko zranenými ľuďmi a súcitim s nimi. Vo väčšine prípadov ich zranili iní ľudia, teda za odklon od heterosexuálneho cítenia nemôžu a potrebujú psychologickú pomoc. Namiesto toho, aby išli touto cestou, ktorá je náročná, bojujú o to, aby všetci ľudia uznali, že homosexualita je normálna. Nie je normálna, nemôže byť normálna, ak je výsledkom prežitej psychickej traumy. Je mnoho vedeckých štúdií, ktoré preukazujú, ktoré faktory majú vplyv na vývin homosexuálneho cítenia (napr. sexuálne zneužitie, problematický vzťah s rodičom rovnakého pohlavia v detstve atď). Len u minima homosexuálne cítiach ľudí je toto spôsobené geneticky. Tieto fakty ako aj reálne prípady vyliečenia homosexuality však komunita radikálnych LGBTI pred spoločnosťou zatajuje a popiera.

Psychiatria môže týmto ľuďom pomôcť, avšak oni pomoc odmietajú a hovoria, že sú v poriadku. Nemožno pomôcť niekomu, kto odmieta priznať, že pomoc potrebuje. Psychologická pomoc je riešením, nie presviedčanie všetkých, že homosexuálne zväzky sú prirodzené a že je normálne, aby sa deti učili, že je OK, že namiesto mamy a otca majú dve mamy alebo dvoch otcov. Skutočne oslobodiť môže len pravda, aj keď je nepríjemná. Kto z nepravého súcitu k homosexuálne cítiacim prisvedčí, že riešením pre nich je spolužitie s osobou rovnakého pohlavia a snaží sa postaviť legislatívne tento zväzok na roveň zväzku muža a ženy, v skutočnosti im nechtiac škodí. Prežijú celý život navonok šťastní so svojím partnerom (aj keď aj to je diskutabilné, lebo mnohí aj napriek priznaným LGBTI právam páchajú samovraždu), ale ich rana z minulosti nebude mať šancu byť uzdravená. Jednoduché riešenia nefungujú.  

Opakujem, necítim k homosexuálne cítiam žiadnu nenávisť, len ľútosť a súcit, pretože v živote veľa trpeli, a to väčšinou v detstve. Treba sa preto u nich vrátiť skrze psychoterapiu späť do detstva do tých chvíľ, ktoré ich zranilli, rozobrať ich, spracovať a odpustiť tým, čo im ublížili. Dá sa to a ide to, aj keď je to náročné. Ale všetko, čo má cenu, niečo stojí. 

Malá ukážka vedeckých výskumov a štúdií:

V roku 2001 sa realizovala na vzorke 942 dospelých porovnávacia štúdia výskytu traumy zneužitia v detstve medzi heterosexuálmi a nie – heterosexuálmi. Podľa autorov štúdie 46 % homosexuálnych mužov a 22% lesbických žien uviedlo homosexuálne zneužitie, ktoré prežili vo svojom detstve. Heterosexuálni muži uviedli len 7% prípadov prežitého homosexuálneho zneužitia v detstve a heterosexuálne ženy len 1%. Štúdia: Tomeo, M., Templer, D., Anderson, S., Kotler, D. Does Childhood Sexual Abuse Influence Later Sexual Orientation? Comparative Data of Childhood and Adolescente Molestation in Heterosexual and Homosexual Persons.

Martensen-Larsen uvádza, že štvornásobný počet homosexuálov v porovnaní s heterosexuálmi stratilo otca pred 15. rokom života.

Sagir a Robins uvádzajú podobne: 35 % homosexuálov a 46 % lesbičiek stratilo jedného rodiča pred 15 rokom života, oproti len 12 % heterosexuálnych mužov a 7 % heterosexuálnych žien. Saghir a Robins tiež uvádzajú, že 84 % homosexuálov malo negatívny obraz svojho otca, pričom podobný negatívny obraz otca malo len 18 % heterosexuálov.

 

Katarina

#107 Re:

2015-05-15 16:17

#106: APA -  

 

Nuz, je mozne ze ten clanok niekto iny uverejnil aj inde. Ktovie, kde ho uverejnili ako prvi. Cely vyzera takto. Musite uznat, ze clanok sa dost podoba, nie? Navyse dost podobne komentare som nasla na zdravie.sk, takze je na povazenie, co vlastne pochadza z vasej hlavy a co len prepisujete odinakial. Dalej som nehladala, pretoze by to uz bola strata casu.

Ku DSM - homosexualita tam nema co robit. Fungujeme normalne ako vsetci ostatni ludia, nemame ziadne telesne ani mentalne chyby. Kym vam nepoviem, ze som lesba, nicim sa nelisim od ostatnych zien. To, ze z nas ini robia chorych a pomylenych ludi, nie je nasa chyba. Je to ich pochybenie. Nemyslim len vas konkretne, ale aj mnoho inych ludi, ktori su rovnakej mienky. Napriklad takeho MUDr. Ivana Rusnaka, ktory v prednaske Muz, Zena, Zdravie tvrdi, ze AIDS nam zoslal Boh, aby potrestal homosexualov a ukazal im ako sa mylia. A toto povie lekar!

Ku sexualite - Ludska sexualita je tak komplexna, ovplyvnuje ju milion roznych faktorov. Niektore su dane uz od narodenia - genetika, hladiny hormonov pocas tehotenstva, zivotosprava rodicov, to vsetko vplyva na vyvin mozgu. Ine sa vyskytnu na ceste zivotom, ako tie, co ste popisali. Podla vyskumov maju na sexualnu orientaciu (na celu, nie len na homosexualitu) vplyv hlavne vztahy s prislusnikmi rovnakeho pohlavia. Ci uz s rodicom alebo s inymi osobami.

Su v podstate tri zauzivane kategorie - hetero, bi, homo. A doplnim aj asexualne spravanie, kde clovek nejavi zaujem o sex s niekym inym. Ale ani tato kategorizacia nie je 100%-na. Svet nie je cierno-biely, ani plny odtienov sedej. Je farebny. Niekoho, kto spokojne zije v heterosexualnom zvazku, moze zrazu zacat pritahovat jedna osoba rovnakeho pohlavia, pricom tuto naklonnost uz nebude citit k nijakej inej osobe rovnakeho pohlavia. Niekto iny bude o homosexualnom styku len fantazirovat, ale v realnom zivote na to chut nebude mat. Moznosti je vela. Ani tie styri kategorie vlastne nie su vsetky...

Ku homosexualite - ako vysvetlit homosexualitu u ludi, ktori ziadnu traumu neprezili? Napriklad u mna? Trauma je len jeden z mnohych faktorov. A aj heterosexuali si prechadzaju roznymi traumami. A co ak homosexualita nie je dosledok, ale pricina nejakej traumy? Na nas sa totiz niektori ludia divaju zvrchu, utocia slovne a niekedy aj fyzicky. To, ze existuju LGTBI prava napisane niekde na papieri, este ludi nemusi zastavit pred tym, aby nas sikanovali a ponizovali.

Prežijú celý život navonok šťastní so svojím partnerom (aj keď aj to je diskutabilné, lebo mnohí aj napriek priznaným LGBTI právam páchajú samovraždu), ale ich rana z minulosti nebude mať šancu byť uzdravená. Jednoduché riešenia nefungujú.

Ta zatvorka sa mi velmi paci. To totiz nehovori o nejakej nasej pomyselnej chybe, ale o tom, ako ku nam pristupuju ostatni ludia aj napriek pravam.

A vyliecenie homosexuality? Neda sa liecit nieco, co nie je choroba. Ale ludska mysel sa ovplyvnit da, v tom mate pravdu. Ako v Clockwork Orange, 1984... Tiez su na svete psychofarmaka tak silne, ze vam z mozgu spravia gulas. Alebo averzna terapia elektrosokmi? Budem to po takejto terapii vobec ja? Ci len nejaka ina osoba, ktora zdedi moju minulost?

Vseobecne stanovisko psychiatrov je to, ze konverzne terapie povacsine nefunguju, navyse su potencialne nebezpecne. Uz som citala o niekolkych ludoch, ktori vdaka konverznej terapii spachali samovrazdu. Pretoze ich nutili rodicia a pod. Ano, niektori z tych ludi boli len deti.

Ku malej ukazke vedeckych vyskumov a studii - je naozaj mala a vybrali ste len tie studie, ktore podporuju vas nazor. Navyse - Martensen-Larsen (1957), Saghir a Robins (1973). Novsie uz nie su?

Ku studii Tomeo, M., Templer, D., Anderson, S., Kotler, D. Does Childhood Sexual Abuse Influence Later Sexual Orientation? Comparative Data of Childhood and Adolescente Molestation in Heterosexual and Homosexual Persons. - 68% homosexualnych muzov a 62% homosexualnych zien sa ako homosexualni identifikovali PRED zneuzitim. 942 ludi nie je dostatocna vzorka. A vacsina z vzorky homosexualov bola z gay pride, heterosexualna kontrolna skupina bola z univerzity. Z univerzitneho prostredia boli len 3 gayovia a 7 lesieb. Z tohto vyskumu sa ziadne logicke zavery urobit nedaju.

Ku gay pride - ked vidim, co si tam niektori na seba naobliekaju a ako sa spravaju, je mi zle. Nepacia sa mi. Je to prilis sexualne. Podla mna duhovy pochod nema oslavovat sex s rovnakym pohlavim, ale mal by davat najavo to, ze sme rovnako ludia ako ti ostatni. Preto som ani na ziadnom nebola.

tl;dr: Je mi jedno, ci si myslite, ze homosexualita je choroba. Nezalezi ani na pricine. Ide o to, aby nebol clovek cloveku vlkom. Ide o to, aby som nemusela krvopotne riesit veci, ktore maju heterosexuali zabezpecene a nemusia ani prstom pohnut. Ide o to, aby ma ludia nevysmievali kvoli tomu, ze som na zeny. Aby mi spolocnost nehadzala polena pod nohy.

Katarina

#108 Re: Re:

2015-05-15 16:25

#104: - Re:  

 Stokrat opakovana loz sa pravdou nestane. Stale to bude loz, aj ked ju bude milion ludi opakovat. A dufam, ze nepritakavate len sam sebe, pretoze to sa tu da velmi jednoducho.

sunar

#109

2015-06-03 11:52

koliky do zadku a to vsetkym


Hosť

#110

2015-06-13 10:57

 

 

                                     www.jezis-kristus-varovanie.net

 

 

Katrena

#111 Re: Re: Re: Re: Re: Homo zvázok je hriech !

2015-07-17 06:24

JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

#112 Homofašistická diktatúra = milióny povraždených, umučených a popravených za ich tzv."homofóbiu"???

2015-08-25 09:25

Povedie v budúcnosti homofašistická diktatúra k miliónom povraždených, umučených a popravených za ich tzv. "homofóbiu" ???
Vážení, ja som zásadne proti akýmkoľvek "nadprávam" či privilégiám pre homosexuálov, ako aj konkrétne teraz v súčasných aktuálnych podmienkach dnešnej Českej republiky som zásadne proti akýmkoľvek nárokom homosexuálnych "párov" na adopciu detí. Som toho názoru, že apriórny nárok na adopciu dieťaťa nemá nikto. Dieťa nie je hračka. A práve naopak dieťa má nárok na normálne prirodzené životné prostredie, tj. právo na jednu mamičku a jedného otecka ako to zariadila príroda už od počiatku čo je ľudstvo ľudstvom, ak nie ešte skôr. Veď ako k tomu tie nešťastné deti prídu keď je uvrhnete do pazúrov dvoch chorých perverzných úchylov? Fotografie z rôznych "Gay pride" kde môžeme vidieť rôznych nahých či polonahých homosexuálov exhibujúcich sa v uliciach veľkomiest ukazujú jednoznačne o koho ide a ďalší komentár je preto úplne zbytočný. A Vy týmto ľuďom chcete dať na milosť a nemilosť naše deti???
Iba by som snáď ale ešte dodal, že v súvislosti s referendom o ochrane detí a rodiny, ktoré sa uskutočnilo dňa 7.2.2015 na Slovensku sa nezávislí novinári spýtali niekoľkých desiatok bývalých chovancov z detských domovov v akej rodine by dali prednosť či heterosexuálnej alebo homosexuálnej. Všetky tieto bývalé deti z detských domovov a dnes už mladí dospelí ľudia jednoznačne odpovedali, že by dali prednosť heterosexuálnej rodine tvorenej jedným mužom a jednou ženou.
Ba dokonca potom dostali ešte druhú otázku, v ktorej sa ich spýtali čomu by dali prednosť, či tomu, že by si ich adoptovala homosexuálna "rodina" alebo tomu že i naďalej zostanú žít v detskom domove. Všetky tieto bývalé deti z detských domovov sa jednoznačne vyjadrili v tom zmysle, že by radšej zostali v detskom domove než by mali byť adoptovaní homosexuálnou "rodinou".
Spýtať sa aktuálne tých detí ktoré žijú v detských domovoch na Slovensku nedovolili riaditelia týchto domovov a ani príslušný rezortný minister (dobre vedeli prečo!!!), avšak aj vyjadrenia bývalých chovancov detských domovov ktorí už dosiahli veku 18 rokov a ktorým už nemohli zabrániť vypovedať ukazuje jednoznačne na to čo chcú samotné deti, ktorých sa do tej doby nikto na to nepýtal. Myslím si, že ich vôľu by mali dospelí rešpektovať, že sa nenašiel nikto kto by si prial byť adoptovaný homosexuálnou "rodinou" a že všetci by dokonca uprednostnili zotrvaniu v detskom domove pred takouto adopciou homosexuálnym "párom".
Ostatne vzhľadom k hypersexualite a promiskuite homosexuálov majúcich často stovky ba niekedy i tisíce sexuálnych "partnerov" je rozprávanie o rodine, páru či monogamii u homosexuálov prinajmenšom smiešne. A týmto ľuďom chcete dať deti? Ako tie deti k tomu prídu??
A na záver by som chcel povedať, že sa veľmi obávam, že celá táto salámová metóda homosexualizácie spoločnosti povedie až k homofašistickej totalitnej diktatúre dvadsiatehoprvého storočia, ktorá pokrytecky pod zámienkou údajných ľudských práv hodlá ľudské práva postaviť proti človeku a porušovanie ľudských práv hodlá vydávať za ľudské práva, a teda táto pod falošnou maskou údajných "ľudských práv" nastupujúca homosexualistická totalitná diktatúra dvadsiatehoprvého storočia bude znamenať v budúcnosti možno aj milióny povraždených, umučených a popravených za ich tzv. "homofóbiu", a teda môže byť v budúcnosti homofašistický režim ešte horšou totalitnou diktatúrou než bola diktatúra komunizmu a fašizmu v dvadsiatom storočí.
Viacej na téma homofašismu a nadvláde homosexualistickej ideológie sa dočítate na týchto dvoch miestach:

 


Hosť

#113 Re: Homofašistická diktatúra = milióny povraždených, umučených a popravených za ich tzv."homofóbiu"?

2015-08-25 17:48

JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

#114 Re: Re: Homofašistická diktatúra = milióny povraždených, umučených a popravených za ich tzv."homofób

2015-08-27 14:16

#113: - Re: Homofašistická diktatúra = milióny povraždených, umučených a popravených za ich tzv."homofóbiu"? 

 Rád by som uviedol presnú e-mailovú adresu kde ale z hrôzou som zistil, že mi to tu nejde otisknúť. Oznamuje mi to totiž, že "The maximum length for one word is 90 characters." tj. Maximálna dĺžka jedného slova je 90 znakov.

Je to na mojich webových stránkach:  http://www.henryklahola.nazory.cz Pohľadajte si to sám! Je to http://www.henryklahola.nazory.cz plus súbor 5Etap.sk.htm alebo stručnejšie tiež aj: Homofasizmus.htm 

Alebo doporučím Vám ešte aj niečo iné - použite vyhĺadávač Google a na ňom si skúste zadať heslo "Homofašizmus" a potom vyhľadajte ponuku, ktorá sa začína adresou http://www.henryklahola.nazory.cz 

s pozdravom

JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

 

 

 

 

 

Malý dodatok

#115 Re: Re: Re: Homofašistická diktatúra = milióny povraždených, umučených a popravených za ich tzv."hom

2015-08-27 15:10

#114: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola - Re: Re: Homofašistická diktatúra = milióny povraždených, umučených a popravených za ich tzv."homofób 

 

Upresnenie:

Je to na mojich webových stránkach: henryklahola.nazory.cz/5Etap.sk.htm

s pozdravom

JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

Druhý malý dodatok

#116 Re: Re: Re: Re: Homofašistická diktatúra = milióny povraždených, umučených a popravených za ich tzv.

2015-08-27 15:12

#115: Malý dodatok - Re: Re: Re: Homofašistická diktatúra = milióny povraždených, umučených a popravených za ich tzv."hom 

 

Alebo ešte jedno dalšie upresnenie:

Stručnejšie je to taktiež na mojich webových stránkach: henryklahola.nazory.cz/Homofasizmus.htm

s pozdravom

JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

#117 Poučme sa z toho kam až viedla komunistická diktatúra v minulom storočí...

2015-09-09 20:43

A na úplný záver by som chcel povedať, že sa veľmi obávam, že celá táto salámová metóda homosexualizácie spoločnosti povedie až k homofašistickej totalitnej diktatúre dvadsiatehoprvého storočia, ktorá pokrytecky pod zámienkou údajných ľudských práv hodlá ľudské práva postaviť proti človeku a porušovanie ľudských práv hodlá vydávať za ľudské práva, a teda táto pod falošnou maskou údajných "ľudských práv" nastupujúca homosexualistická totalitná diktatúra dvadsiatehoprvého storočia bude znamenať v budúcnosti možno aj milióny povraždených, umučených a popravených za ich tzv. "homofóbiu", a teda môže byť v budúcnosti homofašistický režim ešte horšou totalitnou diktatúrou než bola diktatúra komunizmu a fašizmu v dvadsiatom storočí. 
Samozrejme, že toto čo som napísal nie je v žiadnom prípade namierené proti obyčajným bežným homosexuálom. Ostatne homosexualistickí ideológovia, propagandisti a aktivisti reprezentujú obyčajných bežných homosexuálov asi v rovnakej miere ako za minulej totality komunistickej v predošlom storočí komunistický režim reprezentoval údajne vraj „robotnícku triedu“, a v mene robotníckej triedy vtedy vládnuci komunisti surovo točili s osudom celého národa, včítane osudu samotného robotníctva v ktorých mene podľa svojich slov komunisti údajne vraj vládli a svojej vlastnej diktatúre samotní vládnuci komunisti vtedy pokrytecky hovorili „diktatúra proletariátu“.
Sú teda robotníci vinní za zločiny komunizmu? Samozrejme že nie! A práve úplne rovnako tak ani nie sú obyčajní bežní homosexuáli zodpovední za to, čo údajne vraj v ich mene činia homosexualistickí ideológovia, propagandisti a aktivisti. A hoci obyčajní bežní homosexuáli nemajú s homosexualistami absolútne nič spoločného, to ešte neznamená že v budúcnosti by nemohla byť nastolená krvavá totalitná homosexualistická diktatúra, ktorá opäť podobne ako za komunistov v mene údajných práv homosexuálov bude surovo točiť s osudom celého štátu a národa, včítane osudu samotných obyčajných homosexuálov, ktorých výsledkom môžu byť možno aj milióny umučených, popravených či inak povraždených ľudí, ktorých vinou bude tzv. „homofóbia“…
Ešte na záver Vám dlhujem vysvetlenie pojmu homosexualista. Homosexualista neznamená apriórne homosexuál. Homosexualista znamená, že ide o stúpenca a šíriteľa homosexualistickej ideológie. Homosexualista sám o sebe byť síce homosexuálom teoreticky byť môže, ale tiež vôbec nemusí. Ba dokonca z hľadiska štatistiky viac než deväťdesiat percent homosexualistov sú v skutočnosti sami o sebe heterosexuáli, ktorí sú navyše z Rockefellerových, Sorosových, Gatesových, Rotchildových a ďalších nadácií bohatých multimiliardárov platení ideológovia a aktivisti homosexualizmu, a to bez ohľadu na to, že oni samotní sú až na úplne ojedinelé výnimky všetci sami o sebe heterosexuáli. A teda ani možná budúca krvavá totalitná homosexualistická diktatúra dvadsiateho prvého storočia neznamená, že protagonistami tejto krvavej totalitnej diktatúry a diktátormi sa stanú samotní homosexuáli.
Hlavným celosvetovým cieľom slobodomurárov, respektíve Rockefellerových, Sorosových, Gatesových, Rotchildových a ďalších nadácií bohatých multimiliardárov je radikálne celosvetové zníženie početného stavu populácie na púhu pol miliardy obyvateľov na celej planéte Zemi, a forma ako tohoto radikálneho zníženia počtu obyvateľov planéty Zeme chcú dosiahnuť spočíva v celosvetovej masívnej propagácii a podpore šírenia antikoncepcie, potratov, euthanázie, sterilizácií, juvenilnej justície, ateizmu, genderovej ideológie a homosexualistickej agendy.

Čo k tomu dodať?

Stary Moskvič Tvrde Auto

#118 Re: Re: Iniciatíva "ERUES"

2015-12-27 12:38

#2: Erues - Rešpekt, úcta, sloboda - Re: Iniciatíva "ERUES" 

 Povedzte to na rovinu narodili sa chorí...

Maťo

#119 Re: Re: Re: Iniciatíva "ERUES"

2015-12-31 18:34