Petícia za zrušenie vlakov zadarmo
Dnes urobil R 611 Považan na trase BA-Poprad meškanie 110 min v prepríprave na chaos od pondelka. Navrhujem premenovať R 611 Považan na R 611 Kráľ Fico.
Re: Re: Vlaky zdarma ANO
#634: ja - Re: Vlaky zdarma ANO
Prosím Vás zabudnite na to, že tieto peniaze by sa dali minúť resp. vynaložiť účelnejšie. Ak nebudú vlaky zadarmo, tak nebude nič iné - max. predražené CT prístroje, WC kontajnery. . . . . .. . . . .. ale nič iné rozumné pre spodinu.
Re: Konecne.
somarina, skús bývať v Zamagurí- tam vlaky niesú a ludia musia za prácou chodiť autobusom. a aj študenti do školy ,
z tej akože výhody majú figu, a ďalej len budú prispievať na vlaky tým, čo to majú zdarma-
vlaky zadarmo, prosim nie
Som študentkou, a nesúhlasím s vlakmi zadarmo... vďaka tomuto kroku panuje teraz na staniciach chaos nevraživosť atď. Cestovanie vlakmi sa zmení z pohodlia (akého takéto) na nepohodlie, z pokoja na nenávisť... Jednoducho celé zlé to je.
nie populizmus,ale kvalitu a dostupnosť služieb za rozumnú cenu
potrebujeme.
To sa dosahuje usilovnou vytrvalou prácou, nie sľubmi, nie kradnutím v priamom prenose, nie zneužívaním verejných funkcií na obohacovanie sa.
Komsomolci a komunisti sú v tomto majstri: presvedčia ľudí, že to robia pre nich, že im niečo dajú
a za chrbtom im desaťnásobok zoberú.
Vlaky zadarmo nie sú pre vidiek
Na jednej strane tento populizmus môže zlepšiť takmer neexistujúcu spoluprácu medzi železničnou a vlakovou dopravou, ale zatiaľ platí, že Vlaky zadarmo nie sú pre vidiek
Namiesto toho, aby sa na Slovensku skvalitnila železničná doprava vstupom a rozšírením súkromého dopravcu, teda vytvorením konkurenčného prostredia, toto! Fico čakal úplatok, nedostal nič, tak urobil škrt cez rozpočet súkromému prepravcovi, zaviedol dopravu zadarmo.
Katastrofálna situácia vo vlakoch teraz bude ešte väčšia katastrofa. Stačí sa pozrieť do Ćeska, môže to byť aj lepšie a zdravým spôsobom!
A to, že tým zvýhodnil len čast obyvateľov!
Radšej mal o percento znížiť daň pre všetkých.
Re: Re: Re: Re: Re: Slobodný názor
#700: Laco M - Re: Re: Re: Re: Slobodný názor
Odhliadnuc od slovníka mal dotyčný pravdu. A nevyjadriť sa k obsahu len potvrdzuje jeho tvrdenia ;)
Re:
Milá starodôchodkyňa,ktorú podľa potreby odvezú deti autom... Sú aj dôchodcovia, ktorí také deti nemajú... Vlaky zadarmo majú v susednom Maďarsku údajne už od r.1997!!! A určite si to vážia viac ako my.Cestujte aj Vy! Objavujte krásne miesta na Slovensku v Maďarsku a i. Vám nevadí tá obrovská medzigeneračná závisť a nenávisť, ktorá sa nabalila na vlaky zadarmo?
Múdri Arabi majú na to krásne príslovie: Psy štekajú a karavána ide ďalej.Treba štvať študentov i starších voči akémukoľvek prejavu medzigeneračnej solidarity.
Zdochla mi koza, nech susedovi zdochnu aspoň dve hoj, ho,j hoj!
A na všetko socialne kydajme hnoj, hnoj, hnoj !!!
Tak toto si nedovolili ani komunisti. Smer musi na slovensku zo svojou populistickou vladou skoncit. Drzim Vam palce. Svet sa nam smeje.
Nič nie je zadarmo. Nám obyčajným smrteľníkom naopak cestovanie od 17. 11. zdražie a rušia sa všetky zľavy. Ďakujemeeeee.
ahojte, ako sa mame?
Prvé skúsenosti
Moje prvé skúsenosti cestovaním vlakom zadarmo katastrofálne. Zakúpim si cestovný lístok od Zvolena za tradičných 9,34 €. V Jesenskom nastúpia študenti, ktorí si zakúpili lístok/miestenku za 1 euro a už otvárajú papuľky, že oni majú zakúpenú miestenku tak majú nárok si sadnúť. Jedna vec že majú cestovanie zadarmo ale prečo majú nárok na zakúpenie MIESTENKY...však už len to že ja zaplatím plnú sumu lístka by som mala mať väčší nárok. Na druhej strane som to ani nečakala, že si tú miestenku môžu zakúpiť. Miestenky pre zadarmo cestujúcich (hlavne študentov) by sa mali ZRUŠIŤ!!! Však to je už absolútne nehorázne a neférové voči ľuďom ktorí aj tak zarábajú niečo vyše minimálnej mzdy, že oni si musia zaplatiť plnú hodnotu lístka a keď chcú sedieť nech si zakúpia aj miestenku. Nech majú nárok na cestovanie zadarmo VŠETCI alebo NIKTO!!! Alebo nech sa pre dotyčních vyhradia 2-3 vagóny a nech sa tam pekne potlačia!
Študenti doteraz mali 50% zľavu na to cestovanie. Tak prečo toto? Nechce sa mi uveriť, že budem každý týždeň zažívať to, čo som zažila včera. Cestovanie 2 a pol hodiny s tým, že som musela stáť. Toto sa niekde odraziť musí. Tí čo majú "cestovanie zadarmo" si zakúpia miestenku za 1€ a čo tí, ktorí povinne platia? Ostáva im jediné, postáť si pár hodín. A čo tí, čo nie sú študentmi alebo starší, tí budú vynakladať väčšie úspory na cestovanie, aby mali zaručené, že nebudú stáť? Preplneným vlakom sa už vyhnúť nedá. Toto sa proste vydržať nedá, hlúposť ľudí nemá hranice. :(
| This discussion has been closed. |