Petícia za zrušenie vlakov zadarmo
hlavne že cigánom stavajú bytovky rozbijú ich postavia ďalšie a to sa nespisujú petície ľudia a pracujúci človek si musí zobrať hypotéku aby mal strechu nad hlavou, ale keď chce niekto niečo pre obyčajných ľudí tak to pičujete ste len jeblíí naozaj !!!!!! je mi vás ľuto
Re: sebecký národ!
Bola som študentkou denného štúdia 3 roky, teraz dokončujem 2 roky ako externistka. Externé štúdium vyjde približne rovnako ako denné ( ja platím 800€ na rok) - a áno, najväčší podiel mal na tom všetkom intrák, net, jedlo... ale cestovať raz za týždeň domov z intráku bola tá najmenšia položka.
Nie je to o sebeckosti, ale o presne tých ostatných veciach, ktoré sa teba, ako študentky netýkajú. Tvoji rodičia by určite radšej zaplatili cestovné ako mali vyššie dane. Ale na to prídeš, keď začneš pracovať ;)
Re:
Dôchodcom by som to nechal, predsa len robili celý život. ale ostatok nech ostane jak je.
Nie kazdy to moze vyuzit. Jednoducho su to neuvazene kroky vlady. Pomahat treba, ale inou formou.
Re: Re: Študentovi vracajú dane
#66: Potrefená husa - Re: Študentovi vracajú dane
Ak ale zarobis nad urcitu sumu za cely rok toto pravo ti odpada nie? Tj. nevratia ti tie peniaze.
Re: Re: Študentovi vracajú dane
#66: Potrefená husa - Re: Študentovi vracajú dane
vrátia ti ich iba v prípade, že za rok neprekročíš v hrubom zárobok 3600 eur alebo tak nejako. študenti ktorí makajú trošku viac ako ja, majú smolu tým sa dane nevrátia
Re: sebecký národ!
Nahodou sa tato "vyhoda" tyka aj mojej mamy, ktora je mimochodom proti, takze nejaku preukazku riesit nebude aj ked denne cestuje... Ja som pocas celeho studia pracovala, takze na tu cestu vlakom som si vzdy nasla peniaze... Skus si najst brigadu ;)
super, konecne, aspon nemusim chodit na tie sproste brigady. suhlasim s vlakmi zadarmo
| This discussion has been closed. |