Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".
???
Jej oponenti zatial nic konkretne proti neuviedli a ich postoje su akesi alibisticko-vystrasene... Tolko k tzv. kritike.
Ja dalej navrhujem obcanom, ktori sa dostanu do priestoru oslav SNP v B. Bystrici, aby privitali spontannym potleskom ruskeho zastupcu a vypiskali a inymi prejavmi dali najavo neziaducu pritomnost zastupcu kyjevslej samomenovanej fasistickej vlady a tiez zastupcov clenskych statov NATO a EU ktori nepochybne bratovrazedne krviprelievanie na Ukrajine hned od Majdanu verejne podnecovali a podnecuju (len USA tzv. investovali v podstate do zabratia majetku Ukrajiny 5 mld. USD)...!!!
Tibor Ivan
Miror, hlavu hore! Nie každý je plne rozvinutý, samostatne mysliaci a konajúci homo sapiens. Niektorí sú ešte len ovečky (síce prebúdzajúce sa, ale predsa len ovečky), ktoré potrebujú svojho pastiera a bez ktorého sa nepohnú. Pastiera, ktorý im otvorí košiar, zobere na pašu, ochráni ich a večer zase do toho košiara odvedie. R.J. sa iba vyľakal, že na námestí zostane bez pastiera.
J.Š.
Ďakujem autorovi petície za jeho snahu lebo je veľmi šikovný. Ja by som to tak seriózne nevedela napísať aby to malo naozaj takú inteligentnú formu. Každý človek má na niečo vlohy a je dobré keď si pomáhame. Myslím, že už aj v celej Európe sa veľa ľudí prebúdza. Pozrite si Nemecký dokument ale iba pre ľudí so silným žalúdkom. Je pravdivý a vidno že aj Nemcov to trápi ako sa dejiny uberajú.
pozdrav
Ja len poviem iniciátorovy petície ďakujem. Som rád, že som petíciu mohol podpísať som rád, že som i keď virtuálne poznal ostatných ľudí ktorý podobne zmýšľajú, a krvou denne, žiaľbohu i zbytočne prelievanou na Ukrajine si odmietajú zamazať ruky, a naviac vyjadriť svoj protest, vidímmako správnu vec. Hanba tím kto toto dopúšťajú. S pozdravom Richard
Dobrý deň,
taktiež Vám chcem poďakovať za Vašu iniciatívu s petíciou ktorú som podpísala...Dovolila mi vyjadriť svoj nesúhlas s udalosťami na Ukrajine a všetkým,čo sa tejto veci týka...
Zároveň si ale dovolím zastať sa človeka,ktorý Vám napísal predmetný komentár...Prečo?Pretože si myslím,že ľudia Vám doverujú viac,než si dokážete predstaviť...Iniciatíva ohľadne spísania petície Vás zákonite stavia do pozície lídra,či si tento fakt pripúšťate alebo nie...
To,že avizujete protestné zhromaždenie v B.B.samozrejme neznamená,že je Vašou povinnosťou zúčastniť sa na ňom osobne,ale dokážem pochopiť aj to,že to niekto automaticky od Vás čaká..
Nakoniec situácia,ktorá je teraz, je historicky jedinečná a nebude sa opakovať...
Všetkým zúčastneným v tejto diskusii,ktorí ešte nevideli nasledujúci príspevok ho dávam do pozornosti preto,že je aktuálny - zo soboty - a ukazuje neuveriteľnú odvahu stovky ľudí,ktorí sa vydali brániť tradičné hodnoty...aj zhromaždenie v B.B. je na podporu tradičných hodnot...určite tej najzákladnejšej:práva na život.
E.P.
Re:
Dobrý deň
neurazil som sa, ale keď so rozbiehal petíciu jednoducho som niektoré veci - aj v mojom súkromí - prepokladať nemohol. Vaša pripomienka ma zaskočila, ale ke´D som si trochu vyvetral hlavu v podstate ju chápem. No nič, myslím, že sme si to v rámci možností vysvetlili a ideme ďalej. ...a ďakujem za Vašu poslednú vetu - je dôležitá.
Re:
Dobrý deň,
ďakujem za slová podpory, pochopenia a aj za pohľad z "druhej strany". Rozumiem Vášmu vysvetleniu, ale jednoducho som sa dostal tak trocha do patovej situácie, a tú som nemohol predpokladať ked som petíciu spúšťal.
Dobrý deň,
ešte raz vám všetkým ďakujem za slová uznania a podpory a aj keď chvíľami sa možno nesprávam tak, aby bol každý z Vás spokojný a aby som bol spokojný aj ja sám so sebou, nedovolím aby sme sa rozhádali a myslím, že sme skupina u ktorej je to málo pravdepodobné - hlavne vďaka vám.
M.S.
...ste všetci super :-)
Spomenme vsetci na nasho Ludovita Stura, precitajme si jeho Slovanstvo a svet buducnosti, aby sme videli, ze Petro Porosenko urcite nie je nositelom myslienok slovanskej vzajomnosti, budovania slovanskeho rodinneho zivota. Prave naopak, jeho ulohou je toto vsetko znicit.
Som rada, ze som mohla pripojit svoj podpis k tejto peticii a jej autorovi dakujem za vsetku jeho pracu a chut bojovat.
DM z BA
Re:
sora
Do učebnic dejepisu !!! Posielajte ďalej !!! http://www.novarepublika.cz/2014/08/tiskovka-do-ucebnic-dejepisu.html
Re: Slaventa
#12: -
Držme pevne, tvrdo, prapôvodnú Slovanskú kultúru, múdrosť našich prvopredkov...zastavme genocídu Slovanov, žiadajme MIER pre všetkých !