Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata". / Oznamy / ??? / Komentáre


Hosť

#1

2014-08-21 16:25

Ja Vám zasa ďakujem za Vašu prácu s petíciou.
Je pre mňa veľmi pohodlné, takto vyjadriť svoj názor na vec čo ma hnevá.
A tiež ma zaujíma ďaľší osud petície a vôbec ma neotravujú Vaše maily, a možnosť poslať hotové dopisy vítam. Ďakujem.
Miror

#2 Re:

2014-08-21 16:50

#1: -  

 Ďakujem Vám,

čo sa petície týka nerád by som ju nechal zapadnuť prachom - ale to je aj na ostatných nie len na mne. Teraz je dôležité či sa niekto oficiálne vyjadrí buď v mediach, alebo aspoň na môj mail, k otvoreným dopisom. Myslím , že ak sa vôbec prezident, premier alebo niektorý z poslancov vyjadria, tak to nebude skór, ako okolo toho dátumu 29. 8. Osud petície samozrejme bude závisieť aj od vývoja medzinárodnej situácie, uplatňovania sankcií a vyvoja konfliktu na Ukrajine. Ja budem nuteny na nejaku dobu sa odmlčať, ale tak ako som vravel, každý môže pokračovať a peticiu držať pri živote, kym ja nebudem môcť. Tak ako som ja objavil petíciu proti sankciám a jej autor možno ani netuší koľko mu pribudlo podpisov po polroku stagnácie tejto petície - stači si pozrieť štatistiku. Škoda je, že tu nemôžem napísať všetko, pretože niektori by možno niektoré veci pochopili.


Hosť

#3

2014-08-21 18:00

Vaz. priatel,
vase vycitky su na zaklade jedneho a mozno aj viacerych podobnych prispevkov neopodstatnene. Ja si velmi dobre uvedomujem vas obrovsky podiel prace na tejto peticii ako aj nesmiernu zataz na vasu psychiku. Doposial ste toho urobili pre zdarnost akcie dost a patri vam moj obdiv. Co sa tyka protestu strany prace, je potrebne to brat tak, ze kto moze pride a kto nie tak nepride. Ja nakoniec verim, ze nas peticiarov, najma z okolia BB tam bude dost. Nadalej drzim palce a plne s vami suhmlasim aj co sa tyka vasej osobnej ucasti na proteste. Rodina je tiez velmi dolezita a zasluzi si nasu pozornost a podporu.
P.S. Autor vyssie uvedeneho prispevku by si mohol vyskusat, co je za takouto peticiou prace. Potom by mal asi iny nazor. Ale je mozne, ze je to len taky provokater.
Pozdravujem
S.M.

Hosť

#4 autor peticie

2014-08-21 18:12

Chapem Vase rozcarovanie, ale verim, ze takyto vyplod bol ojedinely a napr. ja som Vasu pripadnu neucast vobec neriesil. Naopak, vysoko hodnotim samotny napad zrealizovat okrem peticie aj taketo zhromazdenie. Nemajte strach, vrtaci sa vzdy najdu a zrejme necitate prispevky na roznych internetovych "dennikov", tam by ste sa dozvedeli, coho vsetkeho su provokateri schopni. Su zato plateni, tak ich nechajte, nech si svoj judasky gros zasluzia. Vam patri velka moja vdaka.  

Lucia

#5

2014-08-21 18:32

Tiež som stále v časovej tiesni a preto som rada, že niekto za mňa spracoval listy a ja ich musím len pohodlne preposlať, pretože vyjadrujú aj môj názor. Verím, že takýchto negatívnych ohlasov je málo.


Hosť

#6

2014-08-21 18:41

Pái, nebláznite. Hádam sa teraz pred koncom nevzdáme a nerozhadáme.

Hosť

#7

2014-08-21 19:05

Cesta za pravdou nie je najjednoduchšia. Túlajú sa po nej rôzni zavádzači aj odpadlíci. Možno ani ciel nebude znamenať výťazstvo, ale ten každodenný "pohlad na seba v zrkadle" za to stojí. Snaď trochu filozoficko-poetické, ale dúfam že povzbujúce. Tak vela šťastia a elánu :) Roman Holečko.

jojo

#8

2014-08-21 21:12

Máte môj rešpekt a obdiv. Všetci ale čakajú, čo kto urobí z nich a velia ako generáli z divánov. Nič si z toho nerobte. Ja mám tiež výčitky, že nemôžem ísť do Banskej Bystrice podporiť akciu. Ale koľko banskobystričanov to má na háku? Takí sú ľudia. Hádam sa ich časom zobudí viac. A preto netreba strácať entuziazmus a treba pokračovať. Takých vzácnych ľudí, ako Ste Vy si musíme vážiť. A tých pár falošných tónov si nevšímajte. Ešte raz Vám z celého srdca ďakujem. 


Hosť

#9 Autorovi petície

2014-08-21 21:46

Vôbec by som si z takýchto reakcií nerobil ťažkú hlavu. Ľudia sú rôzni, a v akejkoľvek skupine, aj záujmovej, sa názory budú vždy aspoň čiastočne líšiť. Neviem, kto je autor príspevku spomenutého v  úvode tohto oznámenia, ale častokrát si ľudia ani neuvedomujú čo môžu svojimi slovami vyvolať (obzvlášť, ak sú tie slová anonymné), a teda ten príspevok ani nemusel byť nutne myslený tak, ako bol napísaný.

Ak ale aj bol, tak by som si z neho naozaj nerobil ťažkú hlavu. Ja osobne nezvyknem často podpisovať petície (či už v takejto internetovej forme, alebo inej), vlastne toto je len druhá, ktorú som na internete podpísal, no ani trochu to neľutujem. Som rád, že to tu žije, že autor so signatármi komunikuje a dáva si záležať aj na tom, aby sa zmienka o nej dostala aj k tým najpovolanejším osobám. Za to ide odomňa veľké poďakovanie a povzbudenie. Som tiež presvedčený, že nie som zďaleka jediný človek s takýmto názorom, vidno to či už z diskusií pod touto petíciou, samotnou štatistikou (v priebehu necelého mesiaca sa dostala medzi najpopulárnejšie petície na tejto stránke), a netreba zabúdať, že mnoho ľudí svoj názor často z rôznych dôvodov nevyjadrí, hoci súhlasí.

Treba si uvedomiť, že aj keď petíciu nepodpíše polovica našej krajiny, alebo sa napr. spomínanej protestnej akcie nezúčastnia tisícky ľudí, ale hoci len desiatky, stále to bude jasný signál či už do vlastných radov, smerom na západ od Slovenska, alebo smerom na východ. Signál, že na Slovensku sú ľudia, ktorí s agresívnou politikou vedenou Západom voči Rusku nesúhlasia a protestujú voči nej, napríklad aj takýmto spôsobom. Všetko začína malými krôčikmi, toto môže byť tiež jedným z nich!

Miror

#10

2014-08-21 21:49

Všetkým vam dakujem - trochu som začal panikárčiť. :-) :-)


Hosť

#11

2014-08-21 22:04

zdravim , ja tam budem

Hosť

#12

2014-08-21 22:05

Vážení,je čas, aby sme sa úprimne poďakovali všetkým signatárom a hlavne iniciátorovi, že máme možnosť vyjadriť sa svojim srdcom a zdieľať zmier a totožnosť s našim slovanským poslaním a žitím podľa svedomia starobylej múdrosti a vzájomnosti. Ak chceme žiť podľa svedomia, nemôžeme stratiť múdrosť našich predkov, lebo nemôžeme stratiť to, čo je zjednotené s našimi Dušami a srdcami.
Vďaka za Vašu iniciatívu.
Slaventa
Miror

#13 Re:

2014-08-21 22:39

#11: -  

 ...ďaakujem

Miror

#14 Re:

2014-08-21 22:40

#12: -  

 Vďaka...

Miror

#15 Re:

2014-08-21 22:45

#6: -  

 ...veď ja to nevzdávam, len ma to zaskočilo. Som si isty, že väčšina to nevzdáva.

Miror

#16 Re:

2014-08-21 22:52

#3: -  

 Ďakujem,

nemyslím si, že autor toho príspevku je provokatér, ale taku reakciu so neočakával. Tiež som neočakával, že ma niekto požiada aby som jeho podpis vymazal. Po prvotnom nadšení takmer všetkých zúčastnených to bol pre mňa trochu šok.


Hosť

#17 Re: autor peticie

2014-08-21 23:47

#4: - autor peticie 

 pripájam svoj hlas tomuto príspevku. je to tak ako sa píše, jednoducho ľudia su rôzni a rôzne koníčky majú..)..:)


Hosť

#18

2014-08-22 04:04

Vydržať!!!

Hosť

#19

2014-08-22 04:05

...ano suhlasim...za tymito vecami treba ist z vlastneho presvedcenia

Hosť

#20 sora

2014-08-22 04:45

Nevzdávajte to, preboha !!! Máte moju plnú podporu !!! 


Hosť

#21

2014-08-22 05:08

S autorom petície sympatizujem, držím mu palce proti zlým ľuďom a svoj hlas v nej nemienim odvolať! Len pštrosy pchajú hlavu do piesku pred nebezpečenstvom a ja som mu vždy čelila s rovným chrbátom. Myslím, že sme sa petíciou zasadili za dobrú vec, nepreháňam, ak napíšem, že prostredníctvom petície bojujeme za mier v krajine, v Európe, na svete, otázkou však je, či "vodcovia" našej krajiny si z toho niečo vezmú a budú podľa toho konať. Veľmi v to verím, no je to vážna vec, priam precedens v politike a netuším, či majú na to odvahu. Do Bystrice tiež neprídem, asi by som na dvoch barlách ťažko protestovala, no určite tých, čo tam prídu a budú slušne presadzovať myšlienky petície, podporím aspoň v myšlienkach, budem na nich intenzívne myslieť, inak sa mi teraz nedá. Vydržte, máte moju veľkú podporu ! A autorovi petície ešte raz vďaka za osobný vklad a obetu. Jana Šuleková

Hosť

#22

2014-08-22 05:35

Dobrý deň
čakala som takýto koniec a takéto reakcie. Aj sama mám skúsenosti čo sa týka usporiadania nejakých protestných akcií.
Som odborárka, ako odborárska funkcionárka viem, že Slovač len kydá a čaká, kto to za nich urobí. Ale ak
chceme niečo urobiť, musí nás byť viac ako jeden človek, ktorý začne. My sa tešme, že je tu niekto,
kto sa ujal takejto petície.
A preto, ak chceme niečo urobiť, nečakajme za "bučkom" a ak sa vec podarí, budeme vykrikovať že aj
našou zásluhou, ale ak niečo nevyjde, tak hneď začnete kydať na usporiadateľa.
Toto je list pre všetkých, nielen pre signatárov
petície, ale pre celú Slovač.
T.Z.

Hosť

#23

2014-08-22 05:53

vyjadrujem plnú podporu

Hosť

#24

2014-08-22 05:56

Ďakujem za reakciu, súhlasím a podporujem, je to správne....

Hosť

#25

2014-08-22 06:07

Plne vyjadrujem podporu autorovi petície a želám mu veľa trpezlivosti a vytrvalosti v jeho neľahkej práci, a je to neľahká práca. Ďakujem...