Petícia za okamžité vystúpenie Slovenska z NATO.

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Petícia za okamžité vystúpenie Slovenska z NATO..


Hosť

#76

2014-09-05 20:49

Chcem zit v neutralnom state,nechcem ziadnych okupantov z USA a ani z Ruska uz.Slovensko je pre slovakov a pre mensiny ,ktore sa tam narodili.Mier!!!

Hosť

#77

2014-09-06 07:34

Slovensko musi vystupit z NATO, ak tu nechceme mat vojnu

Hosť

#78

2014-09-06 09:36

Bezpodmienečne treba vystúpiť z tejto teroristickej organizácie -TREBA zabrániť vybudovaniu základne NATO na našom území ,ktoré idú budovať v Poprade ,nech si ho nato buduje v pentagone.

Hosť

#79

2014-09-06 13:01

som bezprízorný nezamestnaný,takže sponzorovať ozaj nemám z čoho....

no z cieľom petície plne súhlasím...


Hosť

#80

2014-09-07 07:37

USA a jej agresivne zasahovanie do sveta je vrchol arogancie, ovladaju svet aj EU,podriaduju krajiny svojim zamerom, neda sa zit ani v tejto krajine normalne, mat ciele aj rodinu v klude, naco je EU ked platy rovnocenne a ine podmienky tu stale nemame? Riesia sa tam hore len same nezmysly, ktore prinasaju docasne slepy profit niekomu len zase, ale ludom len zoberu viac aj to co nemaju..

Hosť

#81

2014-09-07 09:48

Treba čo najviac podpisov!!!

Hosť

#82 Re: Zlocinci

2014-09-11 05:19

#20: Feri - Zlocinci 

 rado:

nezabudame ani na roky: 1914-1918 , 1938 - 1945 v týchto vojnách ktoré vznikli kvôli mocenským ambíciam západu bola neporovnatelne väčšia devastácia obyvateľstva na Slovensku či Československu


Hosť

#83 Re: Zlocinci

2014-09-11 16:42

#20: Feri - Zlocinci 

 Velmi pekne povedane ... NEZABUDNEME na zneuzivanie veduceho postavenia vo vojenskom spolocenstve na vlastne politicke ciele ako tomu bolo v roku 1968 Rusmi !!! (bolo to neosprevedlnitene a neodpustitelne obsadenie slobodnej krajiny !!!)

... a potom v roku 1999 v Kosove dokonca drzo bez mandatu OSN zbabele bombardovane srbskych civilov americami (od toho momentu OSN - babkovou organizaciou v rukach USA) a neskor obsadene a dodes kupovane kosovo Americanmi (a NATO)

... a potom rovnako vykonstruovanymi "dovodmi" (rovnako ako to bolo u nas komunistami v Ceskoslovensku) prepadnutim a dobitim IRAKU amerkou a vysmesnym zavrazdenim Husaina po podobnej sudnej fraske ake sa diali u nas po II sv. vojne

... a potom v absurdnom prepadnuti suverejnej krajiny Avganistan vraj pre to, lebo s pomocou CIA organizovany utok na WTC spachali Saudski arabi (suvislost fakt "ocividna")

... a potom v Libii???? to mal byt co za cirkus? Holywood sa fakt prekonal, no aspon sa nakrmili aj dalsi dolezity clenovia NATO Anglicko a Francuzko (nemohli sa uz pozerat ako vsetku smotanu lize USA) mimochodom cistou nahodou prave tie dve krajiny co Kaddafiho Libii dlzili najviac penazi ... uz nedlzia, novodosadene a nikym nerespektovane babky za darovane funkcie podpisu cokolvek...

... a potom v Syrii ... lenivym Holywoodskym scenaristom sa uz ani nechcelo vymyslat novy scenar tak vymysleli Lybiu II volne pokracovanie - no prepadak ako to casto u II-jok byva, lud sa provokaterom postavil napriek evidentnej silnej zapadnej pomoci rebelov (za co zahadne kritizuju teraz rusko), preukazal svoj nazor vo volbach a tak sa moslimski zoldnieri vyzbrojeni zbranami zo "zahadnych zdrojov" rozhodli ze mozu dlabat nejaku Syriu a vymysleli si ISLAMSKY STAT. Gratulujeme politike USA, zase raz moze hasit ohne ktore tak zahadne pod ich taktovkou vzplanu...

... a ukrajina? Jasny dokaz, ze nielen vo vojne ale aj v politike je dovolene vsetko pod heslom "Am3rika s namyi!!" cize:

- aj nepripustnou agresiou hlavne futbalvych fanuskov, radikalov a nacionalistov a hlavne divadlom sniperov PRAVEHO SEKTORU na majdane prevzata moc fasistami (ktory sa tym ani netaja) moze byt zapadom uznana za legitimnu - KED TO JE V ZAUJME USA (nzabudajme ze pravy sektor je verejne sa hlasiaci k fasizmu a nacionalizmu, ktoreho len smiesne zanedbatelny slaby odvar u nas v podobe riadne zvoleneho Kotlebu je zahdne hrubo kritizovany celym svetom a dokonca skandalozny)

- evidentny zlocin 100 nasobnej vrazdy sniperov na majdane nieje nikdy riadne vysetrovany a aj napriek tomu, ze dokazov o strelbe zo strany rebelov je nespocetne vela, nase media dookola omielaju ze sniperi boli Janukovicovi, lebo JE TO V ZAUJME USA

- potom ako praskol pruuuser ze Catherine Ashton hned vedela ze ti sniperi neboli Janukovicovi (telefonat s ocitym svedkom z nestranneho Estonskeho miniterstva) a napriek tomu nadalej nechala mediami KRIVO OBVINOVAT STARY REZIM ZO ZLOCINU SNIPEROV - cim sa mimochodom dopustila zlocinu kriveho obvinenia, platiaci asi vo vsetkych civilizovanych statoch, nase media urobili co? Tento PRELOMOVY SKANDAL okomentovali kratkou spravou, ze "PR ZAPADU NEPOMOHOL uniknuty telefonat" To co ma byt??? ... dokaz, ze nase media su neobjektivne, predane ako lacne prostitutky...lebo je to v zaujme USA

- potom ako bolo vela dokazov o tom ako funguje revolucny parlament s Pravym sektorom obasdenymi klucovymi ludmi a uradmi, po tom ako sa Jacenjuk sam "demokraticky" zvolil s pomocou zabavenych hlasovacich kariet stale legimnych Janukovicovych poslancov, nase media mlcali a o Muzickovych vycinoch a chvastani sa na ukazkovych videach, ukazujicich PRAKTICKY novu revolucnu ukrajinsku "demokraciu" ala SS informovali az po tyzdnoch naliehania verejnosti!!! ... lebo by to kazilo tiez PR zapadu??? Pravda? FUJ!

- potom, ked 27x za hodinu opakovali media senzaciu ze separtisti zostrelili lietadlo, hustili nam to do hlav cely mesiac a nepotrebovali dokazy, no ked vyslo na javo ze to bola ukrajinska stihacka, je zrazu vysetrovanie utajene, diplomaticky zahmlievane a nase media su ticho. Preco?!?! Ked bola telka plna euforie, dobre ze holandania nevyhlasili vojnu a ked prasklo ze to mal byt dalsi podvod (ako Majdanski sniperi) a na vine je UA tak to uz nevadi? alebo uz treba dokazy? Teraz by mali 27x za hodinu media vykrikovat predsa ze lietadlo zostrelil Porosenko a mali by predsa zacat humanitrne bombardovat kijev aj za jeho zasah proti mensine ako v Srbsku...

Kym sa na veci budeme pozerat tak ze vsetko co robi amerika je uz z principu dobre a vsetko co robi rusko uz z principu zle, nedokazeme sa na veci pozriet objektivne. Objektivita chyba dnesnemu svetu ale kazdy sa boji kritizovat ameriku tak ako sa kedysi vsetci bali kritizovat prosperujuceho a velmi uspesneho Hitera. Aj vtedy sa slovenski politici pridali radsej k silnejsiemu ajked evidentne zlemu imperiu ...

Jedno si treba uvedomit. Ak by sa chcelo rusko aspon len DOROVNAT aspn jeden zo vsetych zlocinov ameriky spachanom napriklad na srboch, museli by uz davno bombardovat Kijev a celu zapadnu ukrajinu, bez jedinej gulky na vychode a nicit vsetko zaradom, vratane televizie, mostov, zeleznic, nemocnic, skol a pod. (amerikou patentovane "Humanitarne bombardovanie") lebo Porosenko robi proti rusom daleko vacsie zlo, ako Milosevic v boji proti albanskemu UCK v kosove! ... a kde boli vtedy vsetky tie mierutvorne media?!

... a ruski dobrovolnici v priamich bojoch? Putin je naozaj zastaraly. Dnesnou politikou leti divadielko a zahadni teroristi ... a v tom je lepsi Holywood ako Leninflm ... ak chce Putin legitimne zasiahnut niekde mimo ruska, musi si najprv nechat zahadne zburat kremel lietadlom a potom si uz sam vyberie kam si pojde vyliat zlost - ako islo USA po dvojickach do Avganistanu a pod.

... dalo by sa este vela pisat ale zadebnencom snad uz svitlo.


Hosť

#84

2014-09-14 22:12

NATO povazujem za teroristicku organizaciu,nie je nam taka potrebna!!!Stoji nas aj zbytocne peniaze.Treba investovat do chudoby aby slovensky narod nemusel cestovat za pracou do zahranicia.
Jozef

#85

2014-09-16 06:27

Ľudia, vidím tu minimálne tri otvorené petície s podobným predmetom. Treba to zjednotiť do jednej a netrieštiť to. Inak to nebudema mať zmysel. A hlavne šíriť a zdieľať, inak tie fašisticko-teroristické zvery neporazíme.

Julo Uhlár

#86 Re: /2

2014-09-19 19:26

#85: Jozef -  

 len poraď, ako to zlúčiť !

Vlado

#87 nie NATO

2014-09-21 16:50

NATO rozhodne nie je to zločinecká a fašistická organizacia vraždiaca civilné obyvatelstvo po celom svete je hanbov slovenska že je v tomto zločineckom spolku.

milin

#88 Re: Re: /2

2014-10-10 20:00

milin

#89

2014-10-10 20:16

Schodná cesta je dostať do Národnej radi politickú stranu s takím programom vistúpiť z NATO a EÚ,alebo zorganizovať eksistujúcich poslancov do poslaňeckého klubu s úkolom organizovať zhromažďeňia proťi NATO a EÚ.Európska únia ňie je naša vec,vec Slovanov.Ňech si Západ iďe svojou cestou.A ňeustále interpelovať vládu a predkladať poslaňecké návrhi.

 


Hosť

#90

2014-10-18 22:17

Kazdy inteligentny, rozumne zmyslajuci a milujuci svoje vnucatka a deti podpise tuto peticiu. V opacnom pripade hazarduje so zivotmi svojich milovanych!!!!!

Hosť

#91

2014-10-22 13:56

NATO je zločinecká organizácia

Hosť

#92

2014-10-31 01:02

Neutralita je najlepšia voľba pre Slovensko
RUDOLF

#93 vystupenie z NATO, ak tu nechceme mat vojnu

2014-11-04 12:43

Slovensko aby vystupilo z tejto organizacie NATO,aj z EU inač mame tu vojnu .Nikdy nam vojensky ani ekonomicky fašisti nepomohli druh nacizmu čo širi. Amerika sa chce rošíriť po krajinách sveta svojov predstavou politiky všade...nastroje ich poznáme.

Neutralita je asi najlepšia voľba pre Slovensko.
sunar

#94 Re: vystupenie z NATO, ak tu nechceme mat vojnu

2014-11-06 08:59


Hosť

#95

2014-11-14 18:21

som za okamžité vystúpenie Slovenska z NATO.Nam nepatri vstupovať do vojen čo si niekto naplánuje pre niekoho zaujmi....a som aj za neutralitu Sk tak isto..

Hosť

#96 Re: Re: vystupenie z NATO, ak tu nechceme mat vojnu

2014-11-14 18:27

#94: sunar - Re: vystupenie z NATO, ak tu nechceme mat vojnu 

 Nikdy som ja nebol stranik a nebol ani v ziadnej politickej organizacie...svoje myslienky a nazori tu vyjadrujem ako hocikto iný..

sunar

#97 Re: Re: Re: vystupenie z NATO, ak tu nechceme mat vojnu

2014-11-18 07:31

#96: - Re: Re: vystupenie z NATO, ak tu nechceme mat vojnu 

 Jaj sorac, tak mi to prislo. Mozno som to pocul niekde inde, v telke alebo kde.

sunar

#98 Re: Re: Zlocinci

2014-11-18 11:26

#83: - Re: Zlocinci 

 jezis nepis take dlhe komenty, kto to ma citat prosimta


Hosť

#99

2014-11-19 19:56

Doufám, že ČR Vás bude následovat

Hosť

#100

2014-11-24 21:19

som rada, že sa objavila táto petícia, nech z toho hnusného spolku vypadneme. To je veľmi žiadúce.