Petícia za okamžité vystúpenie Slovenska z NATO.
skratku treba správne rozšifrovať
NATO = Nord Atlantic Terrorist Organisation
Som ZA
Som za vystúpenie Slovenska z NATO, ale nejde to urobiť okamžite. Podľa severoatlantickej zmluvy je to možné po 20 rokoch členstva s oznámením rozhodnutia krajiny 1 rok vopred. Máme teda 9 rokov času na to, aby sme pre túto myšlienku získavali politickú podporu u obyvateľov Slovenska.
...august 1968 nebol o Rusoch - naštuduj si dejiny z objektívnych zdrojov!
Re: Zlocinci
Tak si pamäť ponamáhaj ešte o trošičku viac - v 1938-mom malo Československo zmluvy s tými istými priateľmi-záchrancami ktorým sa teraz pcháme do zadku v NATO. A rovnako ako sa vtedy na všetky zmluvy zvysoka vykašľali a bez štipky hanby nás darovali Hitlerovi, aj dnes nás bez mihnutia oka predajú keď sa im to hodí. V NATO sme len preto že sme zdroj lacných žoldnierov a územie ktoré sa v prípade konfliktu dá celkom bezbolestne obetovať. Bezbolestne pre nich, nie pre nás - my zasa na všetkých len doplatíme, ako je naším dobrým zvykom.
Re: Re: Zlocinci / 2
len pre upresnenie - vykašľali sa na Československo : Francúzsko a Veľká Británia , aby ich Adolf nechal na pokoji. Ale ani tak ich na pokoji nenechal a aj slováci a aj češi potom bojovali aj za tých zradcov francúzskych a anglických práve proti Hitlerovi .
Amerika pre nas znamena len zkazu. Vzdy budu hladiet len na svoje zaujmy...
v škole som sa ako dieťa učila , že NATO je útočný imperialistický pakt ...
Konec NATO a EU
Ja osobne pracujem vo Švajčiarsku a vydím tam posun Švajčiarských vojsk ako sa pripravujú neviem načo ale je to strašné samé tanky a nábor mladích na vojenčinu minulí rok mi odviedli 4 kamaratóv na povinný vojenský výcvik a to je už zlé. Každý občan od 18 rokov má doma zbraň takpovediac povinne a majú protiatómové pivnice aby boli ochránení. No speje to do záhuby a Polsko s USA nás chú dostať na kraj a vymazať z mapy totiž chystá sa prerozdelenie sveta každý si chcé niečo uchmatnúť a ovládať.
Som rad ze som v skupine ludi so spravnym nazorom, a som rad ze niesme piati :)
| This discussion has been closed. |