Petícia za okamžité vystúpenie Slovenska z NATO.

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Petícia za okamžité vystúpenie Slovenska z NATO..


Hosť

#26

2014-07-30 15:40

členstvom v NATO ekonomicky, vojensky a morálne vyjadrujeme súhlas s ich agresívnou chamtivou politikou... sme morálni vrahovia všetkých žien a detí ktoré NATO zabilo. A s tým sa nemôžem stotožniť. Okrem toho, nikto sa ma nikdy nespýtal či do takejto organizácie chcem vstúpiť, ale jednoznačne z nej chcem odísť. Ak by náhodou došlo k mobilizácii a mal by som zabíjať v ich mene ženy a deti, bez váhania zastrelím velitela, ktorý by mi taký rozkaz dal...

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2014-07-30 16:42



Hosť

#28 Re: Zlocinci

2014-07-30 17:31

#20: Feri - Zlocinci

svet sa odvtedy zmenil a maj triezvejší pohlad na svet,nie iba krvavé oči a neriad sa iba pudami ale aj rozumom


Hosť

#29

2014-08-04 16:28

Konečne sa niečo vymislelo, s čím mnoho ľudí súhlasí, len to nedávajú na javo, ja osobne s tým súhlasím. Nemali sme tam vôbec vstupovať.
Malá pozornosť .

#30

2014-08-06 12:07

Pre pánov pohár vína - výborné červené z pivnice v Tesároch alebo z Topoľčianok, či iného krásneho kúta Slovenska - a pre dámy sladká maškrta , ruža , bižutéria.

Užívajme si slobodu a nezávislosť . 

U nás sú vítaní všetci ľudia z celého sveta, ktorí prídu na návštevu v mieri a pokoji a bez bočných úmyslov zatiahnuť Slovensko do nejakých hlúpych sporov. 

Veľmi by nás potešil ak by nás poctil svojou návštevou - Slovenskej republiky aj momentálne najrozumnejší ruský prezident - pán PUTIN.  

Dozvedel by sa od bežných občanov, akú požíva medzi nimi prirodzenú autoritu.   Pokiaľ  sa rovnako ako radoví občania nebudú správať aj naši  všetci politickí predstavitelia - dostanú od národa slovenského kopačky a benefit žitia z minimálnej mzdy a zhabané kompletne všetky ich nepoctivo nadobudnuté majetky.

Pokiaľ sa polepší a napraví krivdy, ktoré spôsobil svetu - ponúkneme vynikajúcim slovenským vínom aj amerického prezidenta a pre jeho polovičku pripravíme krásnu červenú ružu. 

Krajšia sa nedopestuje nikde inde na celom svete, no samozrejme ako v rozprávke je čarovná a odhalí všetky zlé úmysly , ak by boli potom nejaké a zvädne ihneď.

Radi by sme boli sprostredkovatelia urovnania všetkých medzinárodných sporov.

CHCEME ŽIŤ V MIERI A POHODE A ZABUDNÚŤ NA VOJNOVÉ ZLOBY .


Hosť

#31 http://www.cas.sk/bilakRe: Zlocinci

2014-08-08 15:34

Nemo

#32 NATO

2014-08-12 14:21

Ešte sme ani neboli členmi a už sme si pričinením "výpravcu" zašpinili ruky srbskou krvou.Zaujímalo by ma či si "výpravca" prečítal správu vyšetrovacej komisie o tom ako jeho kosovskí priatelia kuchali zajatcov zaživa na orgány pre fašistických zbohatlíkov a aký mal pri tom pocit.O týchto svinstvách /pardón svine majú vyššiu úroveň/ vedeli aj v Haagu a tutlajú to.Nechcem mať s takou bagážou nič spoločné.Preč z NATO preč z EU, obnoviť neutrálne a federálne Rakúskouhorsko !

Julo Uhlár

#33 Re: NATO / 2

2014-08-12 18:46

#32: Nemo - NATO 

 s tým federálnym Rakúsko-Uhorskom si to prehnal ! 

nepotrebujeme aby nás ( naše deti a vnukov , či pravnukov )zase maďari otĺkali lieskovicou v škole po prstoch, že sa nevedia po maďarsky modliť - lebo BOH nevie po slovensky !

nemo

#34 Re: Re: NATO / 2

2014-08-13 07:29

#33: Julo Uhlár - Re: NATO / 2 

 Neprehnal, preto je tam napísané federatívne usporiadanie.Ide len o to že samostatné Slovensko ba ani Československo nemá v Európe šancu.Nastupujú veľkí hráči.Iste si zaregistroval napríklad snahu Poliakov etablovať sa ako Európska veľmoc a to majú armádu početnejšiu ako Nemci.Pri ich horlivosti s akou sa ženú bojovať na Ukrajinu by som sa obával skôr ich.O mentalite Maďarov viem dosť, prečítal som si napr.knižočku "Trianon alebo ako vybabrali s Maďarmi" a tá mnohé o ich zmýšľaní objasňuje.Ale žijeme iné časy.Spôsob akým sa Maďari vysporiadali s MMF mi je sympatický rovnako ako ich až zúrivá snaha chrániť si svojich.Určite sympatickejší prístup ako servilnosť a rektoskopia našich politikov vo vzťahu k Bruselu a USA.Ale aby si si nemyslel že som maďarskí agent, dobre, ale v kontexte s vyššie uvedeným vymysli iné geograficky kompaktné zoskupenie v ktorom by Slovensko malo šancu aby presadilo svoje záujmy.A čo môže byť ešte horšie od súčasného stavu keď nás ovláda totalitný Brusel ktorý chce obmedziť legislatívne právomoci národných štátov, tlačí na nás GMO a debilnú juvenilnú justíciu,cez transatlantickú dohodu a rozhodcovské súdy chce podriadiť národné štáty korporáciám, too big ... banky chce zachraňovať z peňazí všetkých členských štátov, kde aj po rokoch členstva dotačná politika poľnohospodárov stále uprednostňuje staré členské štáty a našich farmárov tlačí k zemi, kde sú masmédia cenzurované a ovládané úzkou skupinou ... má to význam ešte pokračovať vo vymenovaní "prínosov" EU ?O NATO ani nehovoriac tu by malo rozhodovať v prvom rade morálne hľadisko, resp.zdravý rozum.Až tak nám chýba pre záujmi cudzích bankstrov si špiniť ruky krvou ?Veď keby prišlo na lámanie chleba tak nám NATO aj tak nepomôže.Len si zober Cyprus keď sa tam medzi sebou pobili dva členské štáty NATO Grécko s Tureckom - a čo ?


Hosť

#35

2014-08-13 22:29

nato je zločinecka organizacia nemame tam čo robiť skvor sa priklanam k RUSKEJ FEDERACII a nie USA a nie NATO to ukazalo že vie destabilizovať krainy falošne spravi a robyť prevrat a vraždiť nie stačilo už nie a nemali sme tam ani vstupovať a ani do EU same sračky

Hosť

#36

2014-08-14 14:20

V NATO sme nelegálne protiústavne. Podľa Ústavy Slovenskej republiky :
D r u h ý o d d i e l
Referendum
Čl. 93
(1)
Referendom sa potvrdí ústavný zákon o vstupe do štátneho zväzku s inými štátmi
alebo o vystúpení z tohto zväzku
Žiadne referendum o vstupe do NATO nebolo a preto nie sme členmi NATO a každý politik ktorý tak nekoná - koná protiústavne.
Julo Uhlár

#37 únia slovanských štátov - ALEBO Novelizovaná EU

2014-08-14 20:37

Za ideálne riešenie slovanskej vzájomnosti - aj ked sa už dávno výrazne naštrbila súdržnosť  - by bola únia slovanských štátov .

Lenže to by sa musel z UA vypariť  mr. Granko, a poľská vrchnosť tiež .

Podrobnosti niekedy nabudúce.

Novelizovaná EU, ako druhá možnosť by mali byť v EU všetky štáty , geograficky usadené v Európe . 

Vymenovať všetky nebudem - stačí si pozrieť mapu.

Taká protiváha by Ameriku celkom vyviedla z miery.

Na jeden milión občanov každého štátu by bol jeden poslanec .

Mandát poslanca by automaticky zanikol, ak by sa poslanec / poslankyňa  akosi premenila - prevtelila do inej politickej strany, za akú bol zvolený.

 

Nemo

#38 Re: únia slovanských štátov - ALEBO Novelizovaná EU

2014-08-16 06:49

#37: Julo Uhlár - únia slovanských štátov - ALEBO Novelizovaná EU 

 EU  asi nemá šancu - pozri napr. http://www.slovenskeslovo.sk/marian-vitkovic-europska-unia-neprezije/ skôr tá slovanská únia ak by sa podarilo prekonať vzájomné rozpory. Niekto by s tým však musel prísť - neviem o tom že by to ktorákoľvek strana mala vo svojom programe.Treba jednoducho začať a dostať do povedomia ľudí aj takúto myšlienku.Po rozpade Varšavskej zmluvy na takéto zoskupenie nebola vôľa /s nekrytickým obdivom sme vzhliadali ku konzumnej spoločnosti/ nájde sa teraz ?Som si istý že RF by sa takejto koalícii nebránila oddialenie NATO od svojich hraníc jej dáva viac času reagovať na prípadný útok ,pri dnešných raketách ide doslova o minúty.

 A ešte chcem dodať, že ma teší keď tu prezentujú svoje názory ľudia ako Ty, ktorí sa snažia hľadať cesty , navrhovať riešenia to je jedno na akej úrovni.Vždy lepšie ako džgať do seby čipsy a hlúpnuť pri USA seriáloch kde aj tak vyhrá vždy ten ich hrdina.

 

 

 

 

 

 

Nemo

#39 Re: Re: Re: NATO / 2

2014-08-16 07:35

#34: nemo - Re: Re: NATO / 2 

 A ešte doplním zdroj ktorý asi šokuje, podľa genetických výskumov  prof. Cavalliho-Sforzu zo Stanfordovej univerzity v Kalifornii, USA:  sú dnešní Maďari vlastne  Slovania ich genetická výbava len u cca 5% zodpovedá pôvodným Maďarom.No kto by to povedal ? http://www.slovenskeslovo.sk/zdanlive-paralely/. Máme svoju históriu máme tu svoje korene - sme tu už 8000 rokov  sme rekordné etnikum čo sa týka dlžky osídlenia konkrétneho regiónu blížia sa k nám len Velšania. Nemusíme mať vôbec pred nikým komplexy, len sa musíme aj podľa toho správať ako hrdý a svojprávny národ a nikomu sa nepchať do r....


Hosť

#40

2014-08-16 17:43

včera bolo neskoro
Buditel

#41

2014-08-16 20:40

Ludia...Toto ste chceli ? aby nám určovali budúcnosť politikovia ? aby nás dostali do NATO ? aby na to doplatili deti naších detí ? USA vyvoláva všetky nepokoje a všade sa pchá..zabíjajú ludí kvoli plynu,rope atď..a ešte vyhraju cenu za "Najmierovejši štát sveta" to akože vážne ? Chcú nám diktovať tí ktorý použili atomovu bombu ? važne ? LUDIA PREBUDTE SA A PODME DO ULIC SPRAVTE NA FACEBOOKU PROPAGACNE VECI NECH SA O TOM DOZVIE CO NAJVIAC LUDI...LUDIA NEBOJTE SA POVEDAT PRAVDU ! AK NAS BUDE VELA NEMOZU NAS ODSUDIT !! SPAMETAJTE SA !! 


Hosť

#42 za Neutralitu a vystup z NATA

2014-08-18 17:38

Ak by to malo pomoc samotná peticia a jej podpisovanie ZA NEUTRALITU A VYSTUP Z NATA ...bolo by to celkom v poriadku ale NAšI POLITICI - zapredanci zapadu a EU a NATO TO ZAMIETNú ZO STOLA....Najdu si tisic argumentov proti peticie .,,,,  Neutralitu a nebyť v NATO.Sme mala republika a samostatne slovensko sa podriadilo byť v EU...referendum o tom nerozhodol len rozhodovali naši politici.... vysledok je, že sme vazalským štatom aj AMERIKY a EU...to nam netreba..Najdu sa aj inespôsoby ako byt a existovať.... ako neutralna republika ...ine štaty to si dosiahli a existujú. Majú obchodne styky s každu republiku na svetadieli....či je to zapad alebo vychod...a bez sankcii....bez rozkazu silných vlad sveta...praca a zamestnanosť tam ide a je viac socialne zriadená...

 


Hosť

#43

2014-08-19 07:08

ok
lol

#44 je mi z vas na grc

2014-08-19 12:09

Tak jasne, vystupme z nato, nech rusky bratia mozu po ukrajine bez problemov obsadit aj nas


Hosť

#45 Re: je mi z vas na grc

2014-08-19 18:03

#44: lol - je mi z vas na grc 

 asi platený trol z vymytým mozgom čo nechape že NATO,USA v Iraku zabili 1 400 000 ludí,total rozvrátili tuto krajinu,kontraproduktívne pomohli ultra islamistom nastupit ofenzívu,zavraždili Kaddafiho a Lybia je v total rozvrate ,opät dessattisíce mrtvych atd. Kde príde USA i NATO so svojou ideologiou pod plaštikom širenia demokracie su statisíce mrtvych u ludského utrpenia. To i teraz na UA pod dosadenou babkou Porošenkopm - KRVAVÝM MäSIAROM ruskojazyčného obyvatelsva


Hosť

#46

2014-08-19 18:39

Suhlasim snov....nato je zlocinecka organizacia...
skenerik

#47 Re:

2014-08-20 08:29

#2: -  

 

skenerik

#48 neskoro,

2014-08-20 08:32

NATO si nas nepusti, čo nedosiahol hitler vojnou, to pomaly dosiahne amerika dobivačnou vojnou ktoru začala po celom svete, prečo sa americke vojska nestiahnu domov ako ruske,  ?? prečo bojuju po inych kontinentoch?? kto im dal nato pravo?? 

 oni  su ako jeden čo išiel do vojny, sa ho pytali načo tam ide, no že dvoch troch zastreli a pride domov,  sa ho pytali :čo ked teba zastrelia, a on : a mna začo ??

 


Hosť

#49 Re: je mi z vas na grc

2014-08-21 07:52

#44: lol - je mi z vas na grc 

 Mne je na grc z teba.Fakty nepustia, stačí si pozrieť základne NATO po svete a tie ruské.Stačí si prečítať Obamov prejav pred absolventmi vojenskej akadémie vo West Pointe ako oznamuje svetu že USA si vyhradzujú právo jednostranne použiť silu kdekoľvek vo svete ak budú ohrozené ich záujmy.Už to aj robia desiatky rokov, pozri  štatistiku vojenských konfliktov.Dôkazov je milión ale ty ich nevidíš lebo nechceš !Toto je boj dobra so zlom v pravom zmysle slova.Uži si svoj judášsky zarobený groš kým sa dá, ak vyhrajú tí tvoji , už nebude šanca.

Julo Uhlár

#50 hrdinovia ???

2014-08-21 19:58

Nerozumiem takej pokryteckej a farizejskej povahe, ktorá sa síce ( možno pod petíciu ) aj podpíše, aj komentár napíše, ale ako tajný......(á).

Poprosím o neanonymitu, je predsa demokracia . Alebo, že by za socíku bola vyššia kvalita demokracie, ako dnes ???????????????????