Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".
Re: Treba zakazat navstevu fasistu Putina
#751: Stig - Treba zakazat navstevu fasistu Putina
To máš od narodenia? Alebo sú v tom drogy? Nevadí. Ži!
Potomok
Pätnásty deň
Štrnásty rok
Pochmúrna sieň
Váhavý krok
Busty sú pokryté nánosmi stáročí
Pusté sny zmarené kričia ti do očí
Kde je tvoj národ, kde žije Sláva?
Aj keď ju nectíš, v tebe pretrváva
Od štítov hôr po brehy Dunaja
Žije tvoj národ, krv ktorá spájala
Od zrodu sveta všetkých predkov tvojich
Čo padli za národ v krvavej zbroji
Krvou je pretkaná prikrývka rokov
Nikdy sa nedočkal národ náš okov
Až dnes keď v horách váha tvoja noha
Slávu si zavrhol, prijal si Černoboga
Ľstivý sa nebránil úskoku či klamstvu
Však napriek tomu verný bol slovanstvu
A ty si verným? Spýtaj sa sám seba
Nehovor, že ti viac slovanstvo netreba
Lebo tak kroniky vravia z hlbín vekov
Kto národ svoj zaprie, nie je viac človekom
Nie je to človek, nehodná zmija
Čo sa pod rukou Perúna zvíja
Snaží sa uštipnúť vlastného otca
Z hrdého vlka stala sa ovca
Stáročia chránili lesy náš rod
Videli dávno už pohromy zrod
Strašlivý nárek je hlasom stromov
Slovan! Prebuď sa, vráť sa k nám- domov!
Do lesov v zime skrášlených mrazom
Na pláne, k riekam, do hôr i lazov
Zasa sa život rozleje lesmi
Tak zneje odveká prísaha Vesny
A verný Slovan vždy domôže sa práva
Večným heslom našim je- sloboda a sláva!
ubožiak,svedcí to o tvojom ubohom IQ a ešte riadne vymytým mozgom USA a NATO propagandou,založ si vastnu peticiu s tvojim ubohym nazorom i IQ a dívaj sa na nu ako ti utešene rastie a daj si pritom made in USA cracku aby ti ešte utešenekšie rástla
Re:
dobré upozornenie!
ľudia - teda toto je perfektne OBJASŇUJÚCE video. Výborne vysvetlené... paráda, že ho ktosi vytvoril, tvorcovi treba poďakovať, aj keď mi trocha vadí ten frenetický hlas, ale chápem to.
Neviem prečo, celé to americké vyčíňanie mi pripomína americký seriál "Terra nova" - nemôžem si pomôcť - asi je to blbosť, ale napokon tak, ako sa naplnil obsah tiež amer. filmu "Sieť" so Sandrou Bullock cez počítačovú sieť vládnuť nad súkromím každého človeka, dáko mi Terra nova pripadá ako "vidina budúcnosti" našej planéty a ľudsta.
Tvorcom je Juraj Mitterhauszer tu sú na youtube asi všetky jeho videá - https://www.youtube.com/user/durko1024?feature=watch
Možno, že raz otvoríš oči a uvidíš. Žiaľ, zdá sa, že na to bude potrebné, aby si sa dostal do situácie v ktorej sú tí chudáci ľudia na juhovýchode Ukrajiny. Čím viacej bude takých zaslepených a zmanipulovaných ľudí ako si ty, tým pravdepodobnejšie je, že aj u nás nastane situácia podobná tej Ukrajinskej - to kvoli vám, slepým...
Re: Re: Treba zakazat navstevu fasistu Putina
#758: Peter 777 - Re: Treba zakazat navstevu fasistu Putina
Ľutujem neinformovaných, slepých, pohodlných konzumentov tohto umelohmotného, zapredaného, lenivého, skorumpovaného a nemravného sveta - tých, ktorí v pohodlí svojho teplúčka zožerú všetko aj s navijákom. - Dnešný konzumný človek sa začína podobať na toho umelého panáka z "lidla" - nepríčetne hlúpo vyzerajúce monštrum s veľkou papuľou - všetko "prehnať" cez zažívací trakt ! Už aj slovenský rozhlas propaguje chrumkavé príbehy, áno chrumkavé ! To ohlupovanie je premyslená pasca a vymetených je čim ďalej tým viac.
Slepá dôvera je tichý súhlas s tým aby ti vykrútili krk ! To je veta preživšieho bojovníka z 1. svet. vojny - a mal pravdu !!! Svetovládna, zlodejská, samozvaná banda by mala byť konečne vymazaná z "Biblie" - oni dobre vedia čítať, ale najprv pravdu znásilnia, zatvoria a "písma" upravujú a vysvetľujú tak aby celý svet držali v nevedomosti a všetko v mene svojom (!) ničia !!! Otvorme oči, čítajme medzi riadkami, počúvajme nevypovdané... svet nie je divadelné predstavenie... (a my nie sme odnikiaľ a nesmerujeme nikam) - za nami nesmie ostať spúšť ! Žime bdelo a zodpovedne.
zaujímavé spomienky
https: // www . youtube . com / watch ? v= FLAbb7MwnjA - Otazky na telo - Ľubomír Huďo - 1.čast
https: // www . youtube . com / watch ? v = rEFkohb_x2I – Otázky na telo – Ľubomír Huďo – 2. časť
Zverejnené obe: 9.7.2012
Neviem, či poznáte tieto videjká. Tiež neuveriteľné, kedy už sa na internete o mnohom informovalo! Véééľmi zaujímavé... tiež len teraz som ich náhodou našla...
A dnes to isté sa rozpráva o Rusku, ale už sa hýbe uvažovanie ľudí...
v predsieni pekla - v slovenčine
http://afinabul.blog.cz/1408/istota-v-predsieni-pekla-slovensky-dabing trocha vyššie to už sem bolo dané v nemčine a ja som našla toto video so slovenským dabingom. Nie je síce až tak kvalitný, dá sa však v pohode rozumieť. Tak hádam to teraz bude zrozumiteľnejšie ;)
Re:
Ináč, Porošenko mal najprv iné priezvisko- Porosienko :D . Kto vie aspoň trocha ukrajinsky, či rusnacky, tak mu to zapáli, že prečo si zmenil priezvisko, alebo mu to urobili iní. A ak sme už u priezvisk, tak ak Kiska je také všelijaké avšak v rusnackom dialekte je jednoznačné :) . Takže ak sa tí dvaja stretnú, tak tu bude pekný zverinec :D
Šírte to ďalej prosím.
Som proti akejkolvek pozvánke samozvaneckej vláde na Slovensko
Re: Šírte to ďalej prosím.
#771: antika - Šírte to ďalej prosím.
už je to tam vyššie aj v slovenčine, aj v nemčine, ak by bolo v angline tak rovno pošlem amnesty international - ale možno tá nemecká verzia by aj mohla stačiť, či?
Tak som tak urobila...
Grobe Verletzung von Menschenrechten
| This discussion has been closed. |
Treba zakazat navstevu fasistu Putina
Porosenko je vitany
rusaci su okupanti a nech ostanu doma.