Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".
Re: Nie petícii.
...povinne prečítaj a zamysli sa - o toto ide :
http://www.magnificat.sk/2014/05/giulietto-chiesa-tretia-svetova-vojna-sa-zacala/
Re: Re: Peticiu si strcte do riti rusofilisti. Budeme Vas vesat za vlastizradu. Hura do tankoch na M
Re: Re: Re: Peticiu si strcte do riti rusofilisti. Budeme Vas vesat za vlastizradu. Hura do tankoch
za VLASTIZRADU?? Kto tu zrádza vlastný národ? Rozmýšlaš vôbec? Naši predkovia nám aj cez SNP zanechali odkaz - FAŠIZMUS NIE!!! Teraz sa musia v hroboch obracať na to, ako my "pokračujeme" v ich šlapajach... Naši politici sú vlastizradcovia, ktorí nás predali amíkom a západnej Európe a nevidí to len taký istý zver a zradca ako oni...
A áno, v jednom máš pravdu, som rusofill... lebo v mojich žilách koluje slovanská krv a ruská reč a kultúra mi je blízka... Toto ale vôbec nemôžem povedať o angličtine a amerike... reč nezmyselná, kultúra žiadna, svedomie žiadne = odpad ľudstva... a skončia tam, kde odpad končieva... na smetisku (dejín).
Prezident Kiska, nevolil som Vás, a tak ako som pre voľbami usúdil ste bábkou USA a EU.
Porošeko je vrah a vojnový zločinec. Žiadam, aby bol vyhlásený za PERSONA NON GRATA!!!
Kiska sa poponáhľal plniť príkazy a C. Ashtonovej udelil vyznamenanie...."Za mimoriadny prínos k posilneniu a presadzovaniu spoločnej zahraničnej a bezpečnostnej politiky EÚ."... Akej spoločnej? Akej bezpečnostnej?
Ashtonovej ten krásny slovenský dvojkríž NEPATRÍ!!! Ashtonová - KOMISÁRKA EU - s veľkým zanietením a záujmom podporovala fašistov na Maidane v Kieve. https://www.youtube.com/results?search_query=Kijev+Maidan+Catherine+Ashton
Ashtonová ako VYSOKÁ KOMISÁRKA /HIGH COMMISIONER/ zahraničných vecí nariadila Ministoivi ZV Estónie Urmas Paetovi, aby zistil a podal jej informácie ohľadom zabíjania ostreľovačmi z jednej aj z druhej strany na Majdane v Kijeve. Vypočujte si to. Nebola vôbec prekvapená obsahom hlásenia od Urmasa Paeta, ako by o tom mala dobrý prehľad. Hmmmm??? https://www.youtube.com/watch?v=Oe4TcbkFgec
K Porosenkovi treba pridat nasledujuvich -
Obama, Bidden, Carry, Nouland, McCain, Hollande, Cameron, Barrosso, Juncker.
Re: Nie petícii.
#524: kuki - Nie petícii. Bubo nestras idu stavat elektrarne s ruskom:-) Sorosa maju v pazi hranice ma len obmedzenost.Si madar ked to tak dobre vies na co cakaju ci len dalsi CakiSlota.
Re: Re: Re: Re: Peticiu si strcte do riti rusofilisti. Budeme Vas vesat za vlastizradu. Hura do tank
#554: - Re: Re: Re: Peticiu si strcte do riti rusofilisti. Budeme Vas vesat za vlastizradu. Hura do tankoch troll- sme-tisko nebude vesat nikoho:-)
Re: Re: Re: Peticiu si strcte do riti rusofilisti. Budeme Vas vesat za vlastizradu. Hura do tankoch
Ty si sadni do hajzla a splachni!!! Vlastizradcovia?:D:D je tragikomicke aky vygumovane kreatury plodi dnesna doba.
MOR HO!!!
Sú to vrahovia a klamári, ktorých výdatne podporujú USA
Ing. Marína Veselá
Fanatizmus
Som velmi prekvapeny fanatizmom diskutujucich, ktori sa riadia nejakou cudnou pro-ruskou demagogiou. Asi nikto nepochybuje, kto je tu agresor - Rusko najskor ukradlo Ukrajine Krym, potom vyzbrojuje a cvici tlupu zlocincou, ktori nevahaju pouzivat civilistov ako zive stity. Hrdinske vedenie teroristickych separatistov pritom pri prvom nebezpecenstve zbabelo usli do ruska a odtial riadia svojich bojovnikov, ktori maju vacsinou spolocne to, ze su v post-pubertalnom veku, maju 3 triedy zakladnej a vlastnictvo Kalasnikova im dava velku odvahu.
Putin je vojnovy zlocinec a obavam sa, ze uz nedokaze zastavit vojnu, ktoru rozputal a stale podporuje. Neviem, kde toto skonci...
KRe: Fanatizmus
Nie som prekvapená fanatizmom duševnou slepotou postihnutých ľudí na Slovensku, ktorí nie sú v dôsledku svojho handicapu shopní vnmať, čo sa v skutočnosti na Majdane dialo a akú ľudskú spodinu tento zinscenovaný prevrat priviedol k moci. Vlastne sú to tí istí, kvôli ktorým vznikli protesty a ktorí teraz v réžii USA podnecujú bratovražedný boj na Ukrajine- ak niekto tento cynizmus a zhovädilosť nevníma, musí byť duševne chorý.
Re:
Tvoje argumenty a styl svedcia o tvojej inteligencii. Ked dochadzaju argumenty, treba zautocit /hodne tvojho vzoru Putina/. Ak by som ti aj dal zapravdu /co nerobim/ su tvoje argumenty absolutne nezmyselne - ked to robia iny, mozu to robit aj rusaci - tym je to ospravedlnene...
Rudolf, mozes sa teraz opat ukojit na osobnych utokov na moju osobu. Ako som povedal, ked nie su argumenty a inteligencia zaostava ... nebudem sa uz opakovat
Re: KRe: Fanatizmus
re: 566. mna skor zaujala dusevna slepota vacsiny diskutujucich. Vsetky informacie z Ruska zu zarucene prave a vsetky ostatne informacie su anti-Ruska propaganda. Odporucam napr. clanoka na http://marianjanos.blog.sme.sk/c/361729/carnogursky-tragedia-putinovho-hnedeho-muzicka.html
Re: Re:
#569: Vladimir Vladimirovič - Re:
Á .uderka zo SME tu agituje ,su jednostranne zaujaté noviny,vôbec nie objektívne,kedysi som ich čítal ale po ukrajinskej kríze su jednostranne až odpudivo riťolezecko - proamericky zamerané,bez straty sudnosti a objektivity. Kupuje ich ešte vôbec niekto? . Tie riťolezecko americko - prozápadné články Schutza,Morvaya,Šebeja a pro amer. analytikov su na grcy ! So SME na večné časy s McCainom a nikdy inak,hurá vykríkol starček Šebej
Re: Re:
#569: Vladimir Vladimirovič - Re:
ak ste to nepostrehli, argumenty uvedené sú... Kosovo, Lýbia, Irak, Sýria... K nim možno ďalej pripočítať Afganistan, pásmo Gazy v Palestíne (bez podpory USA by tam už bol dávno pokoj), Egypt, pár desaťročí dozadu Vietnam... žiaľ, nenapadá ma ani jeden príklad, kde by USA a NATO + EU pomohli obyčajným ľuďom k lepšiemu životu...
Všetkým, ktorí tak bojujete proti Rusku a obhajujete vojenské zásahy Ukrajinskej armády proti civilnému obyvateľstvu (podporované USA,NATO a EU) želám len to, čo doprajete vy im... aby aj vám do záhrad a obývačiek dopadali delostrelecké granáty a fosforové bomby, aby ste živorili bez vody, jedla, elektriny a základnej zdravotnej starostlivosti... (ak tie granáty prežijete, samozrejme...). A potom sa môžete rozplývať nad šírením demokracie vo svete...
| This discussion has been closed. |