Petícia za stavebnú uzáveru a reguláciu dopravy v Demänovskej doline

Kontaktujte autora petície

Poďakovanie a prosba o spoluprácu

2020-12-10 12:22:00

Dobrý deň,

v prvom rade – veľmi Vám ďakujeme za podporu veci a Váš podpis. Za prvé 3 dni sme nazbierali vyše 30 000 podpisov, dnes je nás už 64 000. Vaše komentáre nám dodávajú veľa síl do ďalšieho boja a ukazuje sa, že ide o veľa.

Demänovská dolina sa stáva miestom, kde sa rozhoduje nielen o jej vlastnom osude, ale o budúcnosti našich národných parkov všeobecne. V Demänovskej doline sa stretla neuveriteľná výstavba a deštrukcia s mimoriadne vzácnym, medzinárodne uznávaným prírodným fenoménom. Ak nedokážeme ochrániť najväčšiu jaskyňu v Karpatoch, pitnú vodu pre desaťtisíce ľudí, jednu z najstarších rezervácií na Slovensku, ako potom inde ubránime nedotknutosť prírody a dedičstva náš všetkých?

Preto ak môžete, šírte túto petíciu ďalej, zdieľajte ju na sociálnych sieťach, hovorte o nej so svojimi blízkym. Chýba nám ešte 36 000 podpisov. Ak by každý z nás podpísaných našiel čo i len jedného človeka, ktorému záleží na prírode Slovenska, hneď „zajtra“ môžeme predniesť hlas verejnosti a riešenia veci v parlamente.

Web pre Dolinu

Ďakujeme

Pavel Herich, Karol Kaliský, Iveta Niňajová

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.