Zvýšenie platov, rodičovskej, materskej, dôchodkov, prídavkov a pod., zníženie DPH a cien na jednotkovú cenu

Sme skupinka mamičiek, ktoré sú za zvyšovanie platov, dôchodkov, prídavkov, rodičovskej a materskej, zníženie DPH a ceny potravín, liekov na jednotkovú cenu. Žijeme v nádhernej krajine ktorá má svoje čaro a svojich 7 divov. Jeden z tých divov je aj to, že Slováci miesto toho aby sa vracali do rodnej zeme a tešili sa z každého dňa, dostávajú za to že sa nadrú, vôbec nič. Ľudia odchádzajú a my príjimame imigrantov ako lacnú pracovnú silu. Preto by sa to malo riešiť a nie iba sa prizerať ako upadáme do biedy. Poslanci si zvýšili prednedávnom platy o 1000eur a nám zvýšili potraviny. Myslia si, že majú málo a ostatný dostávajú dostatočne veľa peňazi. No lenže oni nemusia platiť hypotéky, energie, lacno si nakúpia, chodia na luxusné dovolenky, každú chviľu majú nový oblek v hodnote 600eur, na ktoré im dávame mi. A oni sa čudujú že odchádzame ? my nie. Poďme do toho a dajme nášmu Slovensku šancu na lepší život touto petíciou.

ĎAKUJEME

MAMIČKY Z CELÉHO SLOVENSKA    Kontaktujte autora petície