Zrušenie poplatkov pri dovoze z krajín mimo EÚ

Týmto vyzývam všetkých občanov SR, aby sa postavili neustálemu zdieraniu ťažko pracujúcich ľudí. Nedovoľme vláde, aby nás okrádali o naše ťažko zarobené peniaze poplatkami a daňami. Neustále nám sľubujú vyššie platy, lepšie životné podmienky, ale je to stále len horšie. Na Gemeri ľudia nepresiahnu ani 400eur na výplatných páskach. Z čoho majú vyžiť? Ako môžu pri takom malom plate uživiť rodinu? Keď si chce človek dopriať trochu radosti a objedná si tovar z tretej krajiny (ktorý by si na Slovensku nemohol dovoliť), tak ho štát "odmení" colnými poplatkami a DPH? Zastavme toto zdieranie ľudí a nevodoľme, aby naše peniaze išli do rúk oligarchom a poslancom! Podporte petíciu za zrušenie poplatkov z krajín mimo EÚ pre fyzické osoby

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená na našej stránke. Všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári, však uvidí autor petície.

Dostanete e-mail s odkazom na potvrdenie vášho podpisu. Skontrolujte si doručené správy (aj priečinok so spamom).