Zrušenie poplatkov pri dovoze z krajín mimo EÚ

Týmto vyzývam všetkých občanov SR, aby sa postavili neustálemu zdieraniu ťažko pracujúcich ľudí. Nedovoľme vláde, aby nás okrádali o naše ťažko zarobené peniaze poplatkami a daňami. Neustále nám sľubujú vyššie platy, lepšie životné podmienky, ale je to stále len horšie. Na Gemeri ľudia nepresiahnu ani 400eur na výplatných páskach. Z čoho majú vyžiť? Ako môžu pri takom malom plate uživiť rodinu? Keď si chce človek dopriať trochu radosti a objedná si tovar z tretej krajiny (ktorý by si na Slovensku nemohol dovoliť), tak ho štát "odmení" colnými poplatkami a DPH? Zastavme toto zdieranie ľudí a nevodoľme, aby naše peniaze išli do rúk oligarchom a poslancom! Podporte petíciu za zrušenie poplatkov z krajín mimo EÚ pre fyzické osoby

Svojim podpisom splnomocňujem Peter Tejedy na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.