Zrušenie opravnej maturitnej skúšky 2020

Týmto smerom žiadame pána ministra  o zrušenie opravnej maturitnej skušky 2020 a to z viacerých adekvátnych dôvodov. Po prvé  rozhodnutie, že máme absolvovať maturitnú opravnú skúšku  v termíne 3-8 septembra považujem za mylné, pretože toto rozhodnutie bolo dopredu dané a bolo pre tohtoročných maturantov a nebolo určené pre opravnú časť teda pre našu skupinu,nakoľko sme my tuto opravnú skúšku mali vykonávať v marci. Aj v zákone je znenie, ktoré poukazuje na fakt, že tento rok by mali všetci maturanti ukončiť vzdelanie pánom ministrom do 30 júna 2020 rozhodnutím pána ministra  bez ohľadu na rozdiely. Nehovorím o tom, že to je voči nám nekorektné, nespravodlivé a diskriminačné. Väčšina maturantov dostane maturitu na základe priemeru známok a my máme čakať do septembra? Ak so mnou suhlasíte a máte rovnaky názor  podpíšte sa ,poprípade ma kontaktujte.Budem vďačný za  každý jeden podpis.

Svojim podpisom splnomocňujem Dušan Kán na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.