Zrušenie maturít

Som za zrušenie maturít v tejto pandémickej dobe. V dôsledku opatrení a zatváraní škôl žiaci nemajú dostatočnú prípravu na maturity. Nehovorím len za seba hovorím za všetkých. V porovnaní s minulým rokom kde zrušenie maturít bolo schválené je to nespravodlivé, nakoľko minulý maturanti chodili pravidelne do škôl a mali prípravu na maturitu tak ako predošlé ročníky. Z toho usudzujem že aj tento rok by sa malo nato prihliadnuť nakoľko maturanti neboli v škole celý školský rok. Nie každý má domácnosti internet alebo príslušenstvo na vyhotovenie školských prác. Ďakujem o záujem a dúfam že sa pridáte. ✌️

Svojim podpisom oprávňujem Dominik Majan na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.