Zastavenie výrubov stromov na Slovensku!!!

My podpísaný občania žiadame zastavenie výrubu stromov v každej oblasti Slovenska.

My mladý ľudia, ktorí sa vraciame domov z ďaleka a prichádzame do našich rodných krajov slovenských, žiadame o prehodnotenie pri výruboch stromov, vo všetkých oblastiach. Stromy, ktoré rastú v týchto krajoch sú pokladom pre celé Slovensko, prečo si nemôžeme podobne ako Kanada chrániť naše bohactvo a v prípade najväčšej krízy využiť tieto naše bohaté zdroje, v tejto situácií, ktorá na Slovensku panuje, nieje nevyhnutné zrubovať naše lesy, zamerajte sa na seba páni politici a na svoju chmativosť.  Zmente prístup upravte riešenia ale neničte naše bohactvo, ktoré bolo doposiaľ chránené. Nám mladým ľuďom srdcia pukajú keď sa po niekoľkých týždňoch domov vraciame a vidíme pokračovať túto skazu čím ďalej tým viac.

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená na našej stránke. Všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári, však uvidí autor petície.

Dostanete e-mail s odkazom na potvrdenie vášho podpisu. Skontrolujte si doručené správy (aj priečinok so spamom).