Zákaz predaja a použitia pyrotechniky

Vážení občania. Poprosim Vás o podporu tejto petície. Pyrotechnika nepatrí do obývaných zón. Otravuje ľudí, ktorí chcú mať pokoj. Je zdrojom potencionalneho nebezpečenstva. Ohňostroje sú platené z našich daní. Tieto okazalé manifestácie moci sú smiešne. Prostriedky na tieto aktivity sa môžu využiť pre ľudí, nie do vzduchu. Pyrotechnika otravuje všetkých čo chcú mať v dnešnej hektickej dobe pokoj a kľud. Doslova terorizuje naše domáce zvieratá, ale aj nás. Všetky zložky záchranného systému musia byť pri jej použití  v pohotovosti. Skúsenosti ukazujú, že ich treba inde. Lebo nešťastie nechodí po horách. Vytvorme tlak na to, aby tieto hlúpe explózie hluku a smradu už neboli súčasťou nášho života. Vopred dakujem

Jozef Muránsky    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Jozef Muránsky na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.