Zákaz chovu zvierat v osade.

Touto petíciou by som chcela zakázať chov psov a mačiek v osadách. Zvieratá tam neskutočne trpia..nikto s tým nič nerobí. Malé deti si na stopkách stopuju čas za ako dlho sa šteňa zadusí? Zvrátené a nechutné každé zviera si zaslúži žiť dobrý a šťastný život nenarodili sa na to aby trpeli...nie je to žiadna vec..je to živý tvor Ktorý dýcha cíti bolesť cíti radosť a potrebuje dostatočnú lásku už veľa zvierat zomrelo kvôli ľuďom ktorý zvieratá berú ako vec. Matky si zle vychovali deti a učia ich zlému správaniu k živým tvorom možno veľa ľudí bude proti petícií ale každý kto ma aspoň kúsok lásky v srdci nech podpiše túto petíciu aby aa konečne začalo niečo s tým robiť.

Jana Derjanová Magyaricsová    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Jana Derjanová Magyaricsová na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.