Zákaz chovu zvierat v osadách

Dnes som videla v jednej skupine na FB fotky, čo dorobili naši spoluobčania v osade psíkom. Jeden mal zaťaté sekerou do chrbta, druhý hlbokú bodnú ranu. Oba psíky sa trápili bez toho, aby im ktokoľvek z osady pomôhol. Tieto dva psíky neboli jediné , ktoré tam žili v strašných podmienkach ale bolo ich tam omnoho viac. Preto som sa rozhodla vytvoriť túto petíciu, v ktorej ide o to, aby bolo zakázané chovať psov či mačky v osadách, v ktorých už bol zaznamenaný akýkoľvek druh týrania zvierat. Nikto s tým nič nerobí. Psy sa stále zachraňujú no osady sú nimi aj tak stále preplnené. Nekontrolovateľne sa množia a nemajú veterinárnu starostlivosť. Niesu očkované, odčervené, často sú hladné, choré a zavšivavené. Preto ak s týmto súhlasíš, podpíš sa aj ty.

Srdce pre zvieratká    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Srdce pre zvieratká na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.