Zachráňme polikliniku Tehelná

Žiadame o zrušenie súťaže na predaj polikliniky Tehelna a o jej zachovanie ako zdravotníckeho zariadenia s jestvujúcimi všeobecnými a odbornými ambulanciami poskytujúcimi zdravotnú starostlivosť širokej verejnosti, najmä obyvateľom mestskej časti Bratislava - Nové Mesto.

PhDr. Branislav Filipovič, MBA, Mgr. Rudolf Kusý, JUDr. Tomáš Korček, PhD, LM.M, Martin Lovich, Mgr. Ľubomír Kuzma, Bc. Andrej Balga, MBA, Bc. Michal Paulovský Dis. Art., Ing. Michal Janotík    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem PhDr. Branislav Filipovič, MBA, Mgr. Rudolf Kusý, JUDr. Tomáš Korček, PhD, LM.M, Martin Lovich, Mgr. Ľubomír Kuzma, Bc. Andrej Balga, MBA, Bc. Michal Paulovský Dis. Art., Ing. Michal Janotík na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.