Zachráňme hokejový klub Slovan Bratislava - STOP Široký!!!

My, fanúšikovia hokeja a klubu Slovan Bratislava žiadame, aby mesto Bratislava ako jediný vlastník zimného štadióna Ondreja Nepelu okamžite podniklo kroky k záchrane hokeja v Bratislave a nepredĺžila Širokému nájomnú zmluvu na štadión. Sme partia ľudí, ktorí už majú dosť toho ako bývalý ŠTBák Široký a jeho syn ničia najslávnejší športový klub na Slovensku a robia hanbu celej Bratislave. Máme PLÁN ako vrátiť klub naspäť fanúšikom a Bratislave. Spolu to dokážeme, lebo MY sme SLOVAN!!!

Svojim podpisom splnomocňujem Rasťo na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi. Túto petíciu budeme propagovať ľuďom, ktorí si pozrú iné petície na našej webovej lokalite okrem nej.