Za začatie výstavby a predovšetkým dokončenie 2.etapy rýchlostnej cesty R4 a následne až k hranici s Poľskom

Občania Prešovského a Košického kraja žiadajú vládu SR, aby neodkladne začala s výstavbou 2. etapy rýchlostnej cesty R4 – severný obchvat mesta Prešov a následne až k hranici s Poľskom. Dôvodom petície je neustály odklad výstavby 2. etapy R4 nakoľko výstavbou 1. etapy R4 sa nerieši hlavný problém odklonu tranzitnej kamiónovej a nákladnej dopravy z obytných zón mesta. Pre Prešov je alfou a omegou kompletná výstavba Prešovského úseku R4 t.j. križovatka Prešov západ - Kapušany.

Občianske združenie „Náš Prešov"    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Občianske združenie „Náš Prešov" na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.