Vytvorenie/ predlzenie autobusovej linky na vrch Peknej cesty pre obytnu zonu Slanec

Dobry den, ziadame o vytvorenie autobusovej zastavky na vrchu Peknej cesty. Nachadza sa tu velka rezidencna stvrt s viac ako 1000 obyvatelmi bez akejkolvek MHD a taktiez vstup do lesoparku a vela pohybu dalsich ludi. Stavia sa tu cim dalej tym viac rodinnych domov bez inej moznosti ako chodit peso dolu na elektrickovu zastavku 20 min alebo teda stale pouzivat iba autom co je velmi neekologicke pre zivotne prostredie.  Navyse su tu vacsinou rodiny s detmi ktore potrebuju rano a poobede ist do skoly a nemaju inu moznost ako ist peso alebo ich musia rodicia vozit s autami. Tato zastavka je velmi ziadana a je to nutnost ktoru by mesto Bratislava mala zabezpecit pre svojich obcanov. Navyse vravia ze by mali obcania vyuzivat co najviac mestku hromadnu dopravu a obmedzit pouzivanie aut co sa avsak neda kedze tu nemame ziaden autobus!

Svojim podpisom splnomocňujem Anonymne na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.