Vybudobanie spomaľovačov pred vchody ZŠ. E. Lániho v Bytči

My, dole podpísaní,týmto žiadame o vybudovanie spomaľovačov na Ul. Eliáša Lániho a Štefánikova , keďže nenachádzame iný spôsob nápravy na umravnenie závodníkov na týchto uliciach. Vzhľadom na to, že je v blízkosti škola a súčastné prehustenie dopravy na vyššie uvedených uliciach, žiadame Mesto Bytča o zabezpečenie bezpečného prechodu chodcov cez danú komunikáciu .

V ranných hodinách je síce na priechode pre chodcov príslušník mestskej polície, lenže cez cestu prechádzajú deti aj v popoludňajších hodinách na krúžky a vtedy tam už nie je prítomný príslušník mestskej polície.

Preto z vyššie uvedených dôvodov žiadame o vybudovanie spomaľovačov na a Ul. Eliáša Lániho a Štefánikova.

Monika Orešková    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Monika Orešková na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.