* * * VÝCHOD SR NECHCE UTEČENCOV ! * * *

My, obyvatelia obcí a miest z okresov Humenné, Vranov nad Topľou, Michalovce, Trebišov, aj obyvatelia ostatných okresov PSK a KSK, ako aj ostatní obyvatelia SR

ž i a d a m e

Ministerstvo vnútra SR, vládu SR, Národnú radu SR, VÚC, obce a mestá, poslancov EP, aby rešpektovali a brali na vedomie túto petíciu, že nechceme v našej blízkosti žiadných utečencov a migrantov v Utečeneckých táboroch Humenné, Sečovce, DD Medzilaborce, ani iných pre hrozbu terorizmu a zvýšenia kriminality ako aj ohrozenie bezpečnosti občanov SR.

Sme pripravení aj na verejné "pokojné a nenásilné" demonštrácie .

Žiadame okamžité riešenie problému utečencov v NR SR, ale hlavne v EÚ.  Ale nie mimoriadne o mesiac(podľa slov eurokomisárov), ale mimoriadne okamžite.

Nechceme tu utečencov z Afriky a Ázie a sme proti kvotam pre migrantov.

Podľa najnovšieho návrhu EÚ by Slovensko muselo prijať 1502 utečencov. Predtým to bolo 785. Čiže spolu = 2287.

Títo migranti budú umiestnení aj na východe SR v Utečeneckých táboroch Humenné (kapacita cca 100 miest) a Sečovce (kapacita cca 160 miest).

Za prijatie kvoty 785 migrantov pre SR hlasovalo aj 5 slovenských europoslancov.  A to p.Benová,Manka,Zala(SMER-SD), Nagy(MOST-HÍD), Mikolášik(KDH).  Smer je proti kvotam, ale jeho traja europoslanci to podporili.  Aj podľa toho budeme voliť v marci 2016.

PROTI hlasovali len p.Škripek(OĽANO), J.Žitnanská(NOVA), Sulík(SAS).

Podporíme aj :               www.peticie.com/nie_500_migrantom

www.peticie.com/obnova_hranic_sr

www.peticie.com/nedovera_mv

www.peticie.com/nedovera_prvlsr

www.peticie.com/eusr

www.peticie.com/socd

www.peticie.com/peticia_stefana_gorona_nrsr_2016

tienový poslanec NR SR za NKLM SR.    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem tienový poslanec NR SR za NKLM SR. na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.