Verejná výzva Samuelovi Vlčanovi: Vzdajte sa nároku na vyplatenie 1,4 miliónovej dotácie!

My, dole podpísaní občania Slovenskej republiky, žiadame JUDr. Samuela Vlčana - dosluhujúceho ministra pôdohospodárstva SR, aby pozbieral v sebe aspoň štipku morálnosti a charakteru a zriekol sa dotácie vo výške 1,4 milióna eur, ktorú získala od Ministerstva životného prostredia firma Reko Recycling, ktorej je spoluvlastníkom.

Firme sa ako jedinej s projektom mechanicko-biologickej úpravy odpadov (MBÚ) podarilo v eurofondovej výzve uspieť.

IMG-20230509-WA0002.jpg

Podľa nášho názoru došlo ku konfliktu záujmov a je nevídané, aby jeden minister obchodoval so štátom a získal dotáciu z rezortu iného člena vlády.

Žiadame preto pána Samuela Vlčana, aby neprevzal finančné prostriedky, a aby svojimi krokmi ďalej nespochybňoval boj proti klientelizmu a korupcii súčasných politických predstaviteľov, ktorý bol a je ich hlavnou prioritou.

Signatári výzvy:

Bc. Tomáš Šudík, Dobrianskeho 23, 066 01 Humenné

Mgr. Michal Šipoš, Štúrova 35, 064 01 Stará Ľubovňa

Mgr. Jozef Pročko, Lipová 3, 985 11 Halič

Bc. Tomáš Serina, Štefánikova 24, 905 01 Senica

Tomáš Šudík, Jozef Pročko, Michal Šipoš, Tomáš Serina    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Tomáš Šudík, Jozef Pročko, Michal Šipoš, Tomáš Serina na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.