Uzatvorenie všetkých stredných a vysokých škôl na území SR kvôli pandémii COVID19

• korona.jpgKaždý jeden deň pribúda množstvo nakazených ľudí , kvôli pandemickej nákaze covid 19, ako študent a mladý človek sa nebojím o seba lebo viem, že pre mňa to nie je rizikové a ochorenie ktoré by som veľmi pravdepodobne prežil bez trvalých následkov na zdraví. Bojím sa ale o svoju starú mamu , o svojho starého otca a svojich rodičov, ktorí sú vo vyššom veku a nemali by pravdepodobne také šťastie ako ja.

Touto petíciou by som chcel dosiahnuť aby vláda SR zvážila zdravotné nebezpečenstvo ktoré vytvorili otvorením všetkých škôl na Slovensku a vzhľadom k neustále nekontrolovateľnému rastu počtu nakazených na území SR. Naďalej by sa pokračovalo v domácej forme vyučovania pomocou online vyučovania kým sa problém nevyrieši alebo nezmierni na akceptovateľné čísla a podmienky .

Ladislav Točka    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Ladislav Točka na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.