Legalizácia Marihuany na Slovensku

Podporte Uplnu Legalizáciu Marihuany na Slovensku, Vážený občania dajte šancu tejto rastlyne nech je Legálna na celom Slovensku, alebo takmer na celom svete, lebo ked to tak zoberiete patrí do života tiež tak isto ako jedlo pitie vzduch príroda, nenechajte si ujst tuto šancu tohto roka, vela mladý aj starší ludia su z toho obvynení malo by sa to všetko skončit ludia maju buducnost do života a nemožu si to užit lebo obvynia ich ztejto rastlyni, Marihuana je liek pochopte to kebyže že nejak by ubližovala niekomu tak by to nemali doktori v rukách. vela ludí vyliečila Marihuana, ked išlo Legalizovat Alcohol,cigarety ktorý zabijaju, tak Legalizáciu by mohli zvladnut tiež.

Podporte Petíciu.

Svojim podpisom splnomocňujem Legalizátor na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.