Petícia za zbavenie svojprávnosti expremiéra SR Roberta Fica

Vzhľadom k tomu že premiér Slovenskej republiky Robert Fico sa úplne stratil v reálnom svete. Býval u bývalého zlodeja autorádií Bašternáka. Kryje ŠtB kriminálnika Širokého. Jeho pravá ruka exminister Kaliňák okráda štát pomocou zlodejov a zneužíva políciu Slovenskej republiky na legalizovanie podvodov  a je tu množstvo ďalších verejne známych faktov a premiér sa tvári že všetko je v najlepšom poriadku a dokonca daný stav obhajuje. Tak my Dolupodpísaní občania  máme pochybnosti o zdravom úsudku tohoto bývalého  vysokého štátneho úradníka a preto žiadame o urýchlené psychiatrické vyšetrenie premiéra Roberta Fica a jeho následné zbavenie svojprávnosti pretože svojim správaním škodí Slovenskej Republike a spôsobuje okrádanie občanov rozličnými kriminálnymi skupinami.

RNDr.Július Kovács    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem RNDr.Július Kovács na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.