Petícia za zachovanie dodávok plynu z Ruska v rubľoch do doby adekvátnej náhrady

My, dolupodpísaní občania týmto žiadame vládu SR, ministerstvo hospodárstva a ostatné dotknuté štátne inštitúcie aby zachovali zmluvy o dodávkach plynu a ostatných životne a ekonomicky potrebných komodít z Ruska, vrátane súhlasu s platbami za tieto suroviny v rubľoch a to minimálne do doby, pokiaľ nebude na Slovensku adekvátna náhrada (za adekvátnu považujeme zabezpečiť pôvodné ceny a množstvá dodávok tak ako doteraz).

Zároveň odsudzujeme vojnový konflikt na Ukrajine ktorý v žiadnom prípade nemôže byť dôvodom na zdražovanie základných ľudských potrieb pre nás, občanov Slovenskej republiky.

Svojim podpisom oprávňujem Michal na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.