PETÍCIA za urýchlenú výstavbu cyklotrasy KVETOSLAVOV – ŠAMORÍN

My, dole podpísaní občania v súlade so zákonom č. 85/1990 Zb. o petičnom práve vyjadrujeme podporu písomnej P E T Í C I I ZA URÝCHLENÚ VÝSTAVBU CYKLOTRASY KVETOSLAVOV – ŠAMORÍN.

Petícia požaduje, aby sa bezodkladne ukončili prípravné úkony a urýchlene sa začalo s plánovanou výstavbou cyklotrasy vedúcou od žel. stanice v Kvetoslavove s pokračovaním do Šamorína. Keďže mesto Šamorín je vo finálnej fáze a tesne pred začiatkom reálnej výstavby cyklotrasy v rámci ich katastrálneho územia, žiadame aby aj obec Kvetoslavov splnila svoju časť záväzkov a využila všetky dostupné možnosti na získanie dotácií po vzore mesta Šamorín.

Branislav Horváth    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Branislav Horváth na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.