Petícia za umiestnenie dopravného zariadenia riadeného radarom (svetelnej signalizácie - semaforu) v obci Pernek z dôvodu zvýšenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky v obci Pernek.

Obyvatelia obce Pernek a občania Slovenskej republiky prostredníctvom tejto petície žiadajú Obecné zastupiteľstvo obce Pernek o umiestnenie dopravného zariadenia riadeného radarom (pozn. svetelnej signalizácie - semafor) na území obce Pernek. Účelom osadenia dopravného zariadenia riadeného radarom je zvýšenie bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Dopravné zariadenie, riadené radarom, bude slúžiť ako preventívne opatrenie najmä v súvislosti s dodržiavaním najvyššej povolenej rýchlosti na území obce Pernek.

JUDr. PhDr. Lukáša CHADALÍKA    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem JUDr. PhDr. Lukáša CHADALÍKA na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.