Petícia za uloženie povinnosti štátnej lotériovej spoločnosti Tipos a. s., zverejňovať priame prenosy zo žrebovaní lotérií

To, že štátna lotériová spoločnosť Tipos odmieta zverejňovať priame prenosy zo žrebovaní, je nanajvýš podozrivé, netransparentné, a vyvoláva v mnohých ľuďoch pochybnosti o tom, či žrebovania v jej lotériách nie sú manipulované. Ak aj vy tipujete, a záleží vám na transparentnosti hry, do ktorej investujete svoje peniaze, a chceli by ste si byť istejší, že energia vašich vnútorných želaní sa nestráca len tak niekde vo vesmíre a nie je blokovaná nejakými skrytými manipuláciami v lotériách Tiposu, podpíšte túto petíciu a zdieľajte ju na sociálnych sieťach. Výsledkom môže byť, že Tipos bude nakoniec nútený zverejňovať priame prenosy zo svojich žrebovaní.

Pre podpísanie tejto petície vytvorenej Artem Valent vyplňte formulár nižšie. Autor petície bude vidieť všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári.