PETÍCIA za prijatie zákona " ŠTÁTNY FOND DOPRAVNEJ INFRAŠTRUKTÚRY". # Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho.

Touto iniciatívou vyzývame vládu Slovenskej republiky, legislatívnu radu vlády, kompetentné ministerstva, príslušné výbory NR SR, ctené poslankyne a poslancov NR SR, aby čo v najskoršom možnom termíne pripravili, zaradili do legislatívneho procesu a následne schválili návrh zákona " Štátny fond dopravnej infraštuktúry SR", podľa vzoru susednej krajiny- Českej republiky.  Všetky krajiny EÚ masívne investujú do dopravnej infraštruktúry - železničnej, cestnej atď., na základe daných pravidiel. Je najvyšší čas aby aj Slovensko malo dohodnuté podmienky a objemy investicii v zákone, a nie prerozdeľovanie a prídeľovanie podľa zloženia vládnych strán a politickej príslušnosti.

Zamestnanci železničného sektora, cestnej, vodnej, leteckej infraštruktúry, odborná verejnosť, laická verejnosť, OZ, užívatelia verejnej dopravy SR, predstavitelia VÚC, miest a obcí,  prosíme podporte túto PETÍCIU.

Bez Fondu dopravnej infraštruktúry zrejme nebude dosť peňazí na dokončenie projektov a realizáciu nových projektov, ktoré zodpovedajú dobe - 21. storočiu.

OAVD František Demko    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem OAVD František Demko na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.