Petícia za prešetrenie vraždy novinára J. Kuciaka a jeho snúbenice kompetentnými orgánmi EÚ

My, dolupodpísaní občania Európskej Únie sa obraciame na orgány EÚ so žiadosťou o dôsledné vyšetrenie úkladnej vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Vzhľadom k dôvodným podozreniam na prepojenie členov súčasnej Vlády SR na mafiánske skupiny podozrivé z tohto úkladného zločinu nespojiteľného s ľudskosťou neprechovávame dôveru voči vyšetrovacím orgánom a prokuratúre Slovenskej republiky. Túto dôveru vkladáme do inštitúcií EÚ ako garantovi spravodlivého vyšetrenia a spravodlivého potrestania vinníkov tohto bezprecedentného zločinu hraničiaceho s útokom na právny štát a demokraciu.

Dušan Baláž    Kontaktujte autora petície

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená na našej stránke. Všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári, však uvidí autor petície.