Petícia za prešetrenie vraždy novinára J. Kuciaka a jeho snúbenice kompetentnými orgánmi EÚ

My, dolupodpísaní občania Európskej Únie sa obraciame na orgány EÚ so žiadosťou o dôsledné vyšetrenie úkladnej vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Vzhľadom k dôvodným podozreniam na prepojenie členov súčasnej Vlády SR na mafiánske skupiny podozrivé z tohto úkladného zločinu nespojiteľného s ľudskosťou neprechovávame dôveru voči vyšetrovacím orgánom a prokuratúre Slovenskej republiky. Túto dôveru vkladáme do inštitúcií EÚ ako garantovi spravodlivého vyšetrenia a spravodlivého potrestania vinníkov tohto bezprecedentného zločinu hraničiaceho s útokom na právny štát a demokraciu.

Dušan Baláž    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Dušan Baláž na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.