petícia za pochod v čertových maskách v Piešťanoch 17.12.2017

vážený pán primátor mesta Piešťany

prosím vás o povolenie na pochod v maskách ktorý sa má konať dňa 17.12.2017v centre mesta. Viem že na nátlaky skupiny obyvateľov ste odsúhlasili zrušenie, ale v tomto našom meste nežijú len kresťania a deti, s ktorými sa oháňali podaktorí zástupcovia. Podľa môjho názoru je tu aj veľa dospelých ktorí majú tiež nárok na zábavu. Som presvedčená že si nik zo zastupiteľstva nenaštudoval o čom a akú má históriu tento pochod, i keď viem že na slovensku sa zatiaľ neudomácnil. Myslím že ak sa chceme porovnávať s vyspelou europou, prečo by sme si nemohli dopriať aj akciu, ktorá sa v európe  bežne deje. Pochod v maskách predsa nie je žiadna teroristická,rasistická a ani akcia proti žiadnej cirkvi a dokonca usporiadatelia nemajú v pláne žiadnemu dieťatu ani slabším povahám prihodiť nejakú psychickú, duševnú ujmu alebo trvalé následky. Veď predsa každý máme v demokratickom štáte nárok na výber. Viem že sa ľudia boja nových vecí, ale predsa komu sa táto akcia nepáči nemusí sa jej zúčastniť.

Vyskočová Mária    Kontaktujte autora petície