Petícia za odstránenie zločinných komunistických symbolov "kosák a kladivo" z pamätníka Osloboditeľov na rovnomennom námestí v Košiciach

Žiadame, aby z pamätníka Osloboditeľov na rovnomennom námestí v Košiciach, boli odstránené zločinné komunistické symboly "kosák a kladivo" . Nie všetci padlí osoboditelia Košíc boli členmi zločineckej organizácie Komunistickej strany Sovietskeho zväzu. Boli to občania 15- tich zväzových republík rôzneho náboženského vyznania a politických príslušností . Komunistické symboly v mene ktorých len v Sovietskom zväze zahynulo vyše 20 miliónov nevinných sovietskych občanov nesmú hyzdiť verejny priestor v našej vlasti.

Andrej Hryc predseda politickej strany "KOREKTÚRA-Andrej Hryc"    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Andrej Hryc predseda politickej strany "KOREKTÚRA-Andrej Hryc" na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.