Petícia za obnovenie lávky ponad Handlovku medzi Nábrežím sv. Metoda a nábrežím J. Kalinčiaka pri železničnom moste v Prievidzi.

IMG_20210411_0933331.jpgŽiadam Vás o podpísanie petície za obnovu,prípadne výmenu pešej lávky pod správou mesta Prievidza.Lávka slúžila desiatky rokov ľuďom ktorí tadiaľto chodili do práce, venčili psov, alebo sa len tak prechádzali. Keďže najbližší prechod cez rieku je 200 metrov na obidve strany, bude oveľa viac ľudí využívať železnicný most, čo neprispieva k bezpečnosti občanov. Hoci chápem zlú finančnú situáciu, mesto nemôže jednoducho rezignovať ak doslúži stavba ktorú bývalý režim dokázal postaviť a udržiavať. Lávka patrí občanom a slúžila k ich komfortu a mesto je tu preto aby ho udržiavala alebo zväčšovala, a nie naopak.

Vladimír Mihálka    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Vladimír Mihálka na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.