Petícia za navrátenie vianočných odmien sestrám z Nemocnice sv. Michala.

Táto petícia má apelovať na riaditeľa Nemocnice sv. Michala, ktorý, podľa informácií denníka SME, siahol na vianočné odmeny sestrám, ktoré sa sťažovali na správanie sa dámskych návštev predsedu parlamentu Borisa Kollára. Tieto, podľa vyjadrení viacerých členov nemocničného personálu, nedodržiavali hygienicko-epidemiologický režim a v čase pandémie COVID-19 chodili po oddelení bez ochranných prostriedkov čím ohrozili nie len personál a ich rodiny ale aj pacientov.

Personálu, ktorý sa riaditeľovi nemocnice sťažoval, podľa medializovaných informácií vedenie nemocnice pohrozilo výpoveďami a bolo im siahnuté na vianočné odmeny. Považujeme to za jasný prejav papalášstva a šikany na pracovisku voči tým, ktorí sú počas pandémie i za bežných podmienok vystavení neuveriteľnej pracovnej záťaži - zdravotnému personálu.

Richard Galbavý    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Richard Galbavý na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.