Petícia za nadýchané koláče a torty 🍰.

nevajcejed2.jpg

Táto petícia je priateľská snaha o zaradenie produktu „dmBio vegánska prísada na pečenie a varenie“ do stálej ponuky siete predajní dm-drogerie markt. Aspoň do online ponuky.

Tento produkt sa teší obľube u ľudí s alergiou na vajcia a rovnako aj u vegánov. Počet členov oboch skupín na Slovensku stúpa. Pričom ponuka výrobkov, obzvlášť mimo hlavného mesta, je stále ešte chudobná. Doposiaľ bol produkt dostupný v predajniach iba v sezóne – v období Vianoc a Veľkej noci. Vďaka tejto prísade bez stôp alergénov sú naše koláče, palacinky, či nákypy nadýchané a chceme si tento luxus dopriať aj mimo sviatkov! 🙂

Prosím, podporte našu snahu, či už ste vajcejed alebo nevajcejed 😉🙏.

Ďakujem Vám za celú početnú skupinu nevajcejedov.

Veronika Tarhovická

Kto som? Nie som zručná pekárka/cukrárka. Môj syn má mnohopočetné potravinové alergie. Nie je to najšťastnejšia kombinácia 😅.

Objavila som však produkt, vďaka ktorému sme si aj u nás doma pochutnávali na koláčoch, tortách i palacinkách, napriek tomu, že boli bez vajec, bezlepkové, bez orechov, bez škrobu.

Tento produkt je nanešťastie dostupný v obchodoch iba sezónne. A tak vznikla Petícia za nadýchané koláče a torty. Ak sa Vám myšlienka páči, prosím, podporte ju podpisom a zdieľaním. Ďakujem. 💛

Veronika Tarhovická    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Veronika Tarhovická na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.