Petícia za školy a škôlky s vyučovacím jazykom Slovenským.

Petícia za to aby sa všade na slovensku a to aj juznom vyučovala slovenčina a nie madarčina sme na slovensku tak prečo vyučovat a učit deti slovenskej republiky slovenskej narodnosti a statnej prislušnosti madarsky jazyk dajme šancu našim detom byt pravým slovákom nenecgajme sa utlácat a prisposobovat hranicami a madarmi ani v bratislave sa nevyučuje v nemeckom jazyku len preto ze za rohom je Rakusko ani v meste Kúty sa nevyučuje v českom jazyku len preto ze za rohom je česká republika tak prečo na južnom slovensku a pri hraniciach s madarskom sú všade materské školky s vyučovacim jazykom madarskym ved sme na Slovensku ja chcem aby moje deti vedeli po slovensky preto žijem na Slovensku keby ze chcem aby rozpravali a učili sa madarčinu tak idem žit do madarska ... Podporte tuto petíciu nech su škôlky a školy na Slovensku s vyučovacim jazykom Slovenským . Ďakujem .

Svojim podpisom splnomocňujem Kristína na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.