Petícia proti zmene grafikonu vlakovej dopravy

My, podpísaní občania žiadame o zrušenie plánovanej zmeny grafikonu Železničnej spoločnosti Slovensko, ktorou sa od decembra 2022 má zrušiť zastavovanie rýchlikov č. R 600, R 601, R 602, R 603, R 604, R 605, R 606, R 607, R 608, R 609, R 610, R 611, R  612, R 613, R 614, R 615 na trase Bratislava – Košice a medzinárodných rýchlikov EN442 a EN443 na trase Praha – Košice v železničnej stanici Margecany.

Signatári: Dušan Tomaško, primátor mesta Gelnice, Igor Petrík, starosta obce Margecany

Svojim podpisom oprávňujem Milo Janáč na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.