Petícia proti umiestneniu ubytovne na Čiližskej ulici.

Vážený pán primátor mesta Bratislavy Matúš Vallo.
Obraciame sa na Vás s naliehavou výzvou o prehodnotenie umiestnenia ubytovne pre bezdomovcov na Čiližskej. My dole podpísaní obyvatelia z priameho susedstva vyzývame magistrát Bratislavy o prehodnotenie vhodnosti lokality. Umiestnenie ubytovne v bezprostrednej blízkosti základnej školy, materskej školy a školy umenia, uprostred sídliska považujeme, ako občania danej lokality za absolútne nevhodné. Ani na online diskusii dňa 19.4. nás mesto nepresvečilo a nedokázalo odprezentovať žiadne merateľné dáta, ktoré by jednoznačne odporučili danú lokalitu. Preto vyzývame zástupcov magistrátu ku hladaniu vhodnejšej lokality.

Vladimír Kocian    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Vladimír Kocian na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.