Petícia proti stavbe mešity na Slovensku a v celej Európe

Slovensko spolu s celou európou sú kresťanský národ! Možno niesi ten najväčší kresťan, možno ani nechodiť do kostola alebo si ateista ale všetci mame spoločnú kultúru a zvyky, ktoré sú kresťanské. Veľmi dobrým príkladom sú napríklad Vianoce. Každý ich má rád, každý sa teši na darčeky, stromček, výzdoby, pokoj atď..  Teiž máme radi Veľkú noc a s nou spojenú polievačku, šibačku, kraslice, zajačiky atď...  Tieto isté alebo podobne zvyklosti sú v celej Európe. Lenže kresťanstvo nie je hlavným náboženstvom len v európe. Kresťanstvo je domynantným náboženstvom v Severnej, Strednej a južnej Amerike, v Austrálii a podľa najnovších štatistík aj v Afrike je najpočetnejšie náboženstvo. Lenže druhým napočetnejším náboženstvom je Islam.  Počet kresťanov je cca. 2,5 miliardy a počet moslimov je 1.7 miliardy. Určite ste už poruli o moslimských teroristoch a ich útokoch. A viete čo je cieľom moslimov (tých, ktorý sú teroristi, nie všetci)? Ovládnuť svet. Chcu zmeniť kresťanský svet na Islamský!. A ako môžeme vidieť darí sa im to. A ako sa im to podarilo? Takto:

Europská únia prišla s  navrhom tzv multikulturnosti európy. A ich cieľom malo byť, to, aby v európe boli rôzne kultúry náboženstvá a tradície. Na tom nie je nič zlé, veď nie je na škodu spoznávať aj kultúru druhých. A tak tu začali migrovať ľudia z krajín, kde sú nepokoje, hlavne z moslimských. Politici boli radi, že dokázali zvyšovať počet obyvateľov, kedže sa rodí čo raz menej detí a populacia stárne. počet moslimov začal stúpať a postupne začali vznikať moslimské komunity. A politici aby im uľahčili život u nás im vybudovali mešiti. A to automatický znamenalo viac migrujúcih moslimov u nás. A jedným z prvých obetí bolo Spojené kráľovstvo a Francúzko. Počet moslimov nebezpečne stúpal. A čím väčší počet moslimov tým viac Mešít a čím viac Mešít, tým viac migrujúcich moslimov. Politici sa snažili obmedziť množstvo príjmaných cudzincov lenže zabudli na fakt, že poslimovia sa množia a to rýchlejšie ako kresťania a keď to bude takto pokračovať, budú sa kresťania stahovať preč, veď kto by chcel žiť pod hrozbou toho, že na niekoho môžu zautočiť teroristi?  Mešiti sa nachádzaju v každej krajine EÚ okrem jednej, a tou je SLOVENSKO! Lenže dlho tomu tak nemusí byť, moslimské komuniti u nás ju už plánuju stavať ale obyvatelia sú proti tomu. Dokonca obyvatelia ostatným krajín  proti budovanou ďalších mešít protestujú.

Svojim podpisom splnomocňujem na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.