Petícia proti skládkam na a v blízkosti Žitného ostrova

Ochráňme si naše najväčšie prírodné bohatstvo. Postavme sa neekologickému a nebezpečnému odpadovému hospodárstvu, ktoré ničí našu podzemnú vodu a úrodnú pôdu.

Touto petíciou chceme apelovať na zákonodarcov, aby znemožnili skládky na a v blízkosti pitných vôd Žitného Ostrova. Chceme tiež dosiahnuť, aby dohliadali na dodržiavanie zákona. Žiadame aby skládky, ktoré na tomto území existujú boli zlikvidované a aby do budúcna bola zakázaná tvorba skládok na a v blízkosti Žitného ostrova. skladkadva.jpg

skladka1.jpg

Fotky: skládka pri rieke Čierna voda (okres Galanta)

Ďalšia toxická skládka je pri Ivanke pri Dunaji. Pozrite si ju a prečítajte si o nej na odkaze nižšie:

Skládka pri Ivanke

Iniciatíva Regionálneho Vzdelávania    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Iniciatíva Regionálneho Vzdelávania na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.