Petícia proti prepusteniu učiteľa Gymnázia v PB Viliama Kollára

Mgr. Viliam Kollár dostal výpoveď z dôvodu redukcie počtu učiteľov považskobystrického gymnázia. Musel odísť jeden telocvikár. Pýtame sa – prečo práve ten, ktorý svoju prácu robí s láskou? Na gymnáziu zaviedol tanečný kurz, lukostreľbu, horolezectvo, netradičné športy... Mladým rozumie a dokáže nás ukočírovať správnym smerom. A to v dnešnej dobe, kedy je učiteľov - mužov v školstve minimum, pretože potrebujú uživiť svoje rodiny, a tak si hľadajú iné zamestnanie. Preto my, dole podpísaní, žiadame o zrušenie výpovede Mgr. Viliama Kollára. Petícia bude odoslaná predsedovi Trenčianskeho samosprávneho kraja Ing. Jaroslavovi Baškovi.

Tomáš Zelenák a študenti 4.D Gym. v škol. roku 2012/2103    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Tomáš Zelenák a študenti 4.D Gym. v škol. roku 2012/2103 na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.