Petícia proti plánovanému odkloneniu kamiónovej prepravy cez ulice Bezručova a Považská v Nových Zámkoch

My, dolupodpísaní občania, žiadame primátora mesta Nové Zámky a poslancov Mestského zastupiteľstva Nové Zámky o zamedzenie plánovaného odklonenia ťažkej nákladnej a kamiónovej dopravy cez ulice Považská a Bezručova, ktorý by nám, občanom tu bývajúcim, znemožnil slušný a kvalitný život, a to nielen na týchto uvedených uliciach, ale aj priľahlých uliciach vzhľadom na hluk, prašnosť, bezpečnosť detí aj nás, obmedzenie bežnej premávky a dopravy.

Odklonenie takéhoto rozsahu dopravy, nám hrozí poškodenie kvality života, bývania a zdravia a v neposlednom rade aj možného poškodenia majetku, ktorý by presmerovaním ťažkej nákladnej cestnej prepravy vznikol.

Pavla Šuhajdová    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Pavla Šuhajdová na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.