Otvorený list ministrovi zdravotníctva

Vážený pane ministře,

již dlouho se nekontrolovaně šíří hoax o neúčinnosti mRNA vakcin proti COVID-19. Jelikož jsou k dispozici četné medicinské důkazy o účinku těchto moderních a drahých přípravků, navrhuji Vám doplnění vakcinační kampaně:

1. osobní příklad je nade vše pochyby nejpřesvědčivější, proto byste se měli Vy a Vaši podřízení veřejně pod mediálním dohledem dát vakcinovat a revakcinovat všemi posilovacími dávkami , bylo by také jistě účinnější, kdyby to udělali rovněž zaměstnanci ostatních ministerstev.

2. vytvoření skupin placených náborářů, kteří budou pochybovačům vysvětlovat vysokou účinnost přípravků mRNA na COVID-19. Věřím, že je spousta vzdělaných občanů, kteří chápou medicinské souvislosti a při dostatečné motivaci budou nadmíru ochotni přesvědčit mnoho pochybovačů. Já sám znám ve svém okolí několik desítek lidí, kterým bych tu vakcínu velice rád dopřál.

Pro odbornou připravenost náborářů lze využít některé z mnoha dosud známých důkazů o účinnosti přípravků:

Podle dostupných důkazů o účincích na množství různých chorob jistě NIKDO NEMŮŽE ŘÍCT, ŽE VAKCINY NEÚČINKUJÍ. Věřím, že osobní příklad Vaši vakcinace souběžně s placenou náborovou kampaní přesvědčí dostatek ovčanů, úplně popře hoax o neúčinnosti mRNA vakcin, a efektivně se využije alespoň něco z mnoha milionů dávek vakcin, které jste objednali pro rok 2022, a z kterých jste již vyhodili proexspirovány vakciny v hodnotě 5 milionů Eur (https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/skandal-slovensko-musi-vyhodit-vakciny-5-milionov-eur-kosa-preco-sme-ich-nepredali )

Byla by škoda znehodnotit tak účinné přípravky, zvláště když pan Gates vynaložil tolik námahy a tolik peněz na korupci státních a zdravotnických úředníků ( https://www.politico.com/news/2022/09/14/global-covid-pandemic-response-bill-gates-partners-00053969 , https://www.politico.com/news/2022/09/14/covid-pandemic-world-charts-money-influence-00055041)

S úctou

starostlivý občan

Starostlivý Občan    Kontaktujte autora petície

Svojím podpisom súhlasím, že Starostlivý Občan bude môcť vidieť všetky informácie, ktoré poskytnem v tomto formulári.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.

Udeľujem súhlas so spracovaním informácií poskytnutých v tomto formulári na nasledujúce účely: