Odvolanie hokejového trénera slovenskej U20 Ernesta Bokroša.

Už roky tréner Ernest Bokroš robí rozhodnutia, ktoré nedávaju nikomu zmyseľ a škodí tak slovenskému hokeju a hlavne aj samotným hráčom. Posledné jeho kontroverzné rozhodnutie bolo vyradenie momentálne najviac talentovaného útočníka Maxima Čajkoviča, ktorý pôsobí v zámori a v 13 zápasoch si pripísal 20 bodov. Podotýkam že tomuto hráčovi je len 17 rokov a najbližšie ho čaká draft, kde má potenciál byť draftovaný v 1.kole! Toto je len jedno z mnoho vecí, ktoré škodi nášmu hokeji a aj hráčom. Takisto medzi fanúšikmi už pár rokov sa šíri informácia, že tréner Bokroš berie úplatky a na základe toho doladí nomináciu. Buďme za lepší hokej, a pomôžme slovenskému hokeju a hráčom tak, že dáme vedieť o sebe a podpíšeme sa na tejto petícii, ktorá následne bude odoslana vedeniu Slovenského hokejovému zväzu.

A2AssVNJQv6HTT1kSjO1ZA.1280~tr-ner-slovenskej-hokejovej-reprezent-cie-do-20-rokov-Ernest-Bokro_.jpg

Sme za lepší hokej!    Kontaktujte autora petície

Pre podpísanie tejto petície vytvorenej Sme za lepší hokej! vyplňte formulár nižšie. Autor petície bude vidieť všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári.