Ochrana slovenských lesov

My, dole podpísaní občania Slovenskej republiky, vyslovujeme nesúhlas s vývozom dreva zo Slovenskej republiky. Podobne nesúhlasíme so živeľnou nekontrolovanou ťažbou dreva na území Slovenskej republiky. Drevo je prírodným bohatstvom našej krajiny. Poľsko, Rakúsko a iné krajiny dotujú dovozcov dreva s cieľom chrániť svoje lesy. Vyťažené drevo by malo byť spracovávané na území Slovenskej republiky, čím sa zvýši zamestnanosť a životná úroveň obyvateľov podhorských miest a obcí.

Vyzývame Vládu Slovenskej republiky, aby pripravila legislatívnu pôdu a ústavnú oporu pre dôkladnú ochranu slovenských lesov.

Vladimír Cviklovič    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Vladimír Cviklovič na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.